Color watch

2019 Október 19

A legendás Le Corbusier tervező tiszteletére a svájci Rado óragyártó számos szemet gyönyörködtető órát tervezett.


Kilenc változatban kapható az óra, melyek mindegyikéből 999 darabot gyártottak. egységre korlátozódik - a True Thinline Les Couleurs Le Corbusier kollekció a merev színt a márka aláírt high-tech kerámiajával biztosította. A projekt, a Les Couleurs Suisse-val való együttműködés révén jön létre. A Rado szerint ez egy hosszú és potenciálisan gyümölcsöző együttműködés kezdete.

A svájci születésű Le Corbusier a modern kor leghíresebb építészei és tervezői közé tartozik. Az anyag és az esztétika mestere is, különböző színelméleteket fejlesztett ki. Ez tovább növelte a saját építészeti palettáját, amely összesen 63 árnyalatból állt. 90 évvel a színek első bemutatása után az építészek és a tervezők még mindig közvetlen inspirációt kapnak tőlük. A Tro Thinline Les Couleurs Le Corbusier kollekcióval Rado ugyanezt teszi.

A Les Couleurs Le Corbusierrel való együttműködés révén a Rado kizárólagos felhasználási jogot kap ezekhez a ragyogó színekhez. Mindegyik változat kvarcmozgásban működik, nyomtatott indexekkel és a márkajelzéssel rendelkezik. Abszolút megkülönböztetéssel a csúcstechnológiás kerámia óra jelenleg 2750 dollárért kapható.

M.Peet

Via Manofmany

Rado színes óra

 

Megtekintések száma: 78707


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet