Csapj le a 70-es évek ihlette Q Timex új kiadására

2020 Április 03

Azt mondják, hogy a történelem megismételi önmagát. Az idén év elején debütált Q Timex legújabb kiadása, amit az 1970-es évek és a búvárok ihlettek. Ez a modell kevesebb, mint 24 órán belül elfogyott. A Timex most ismét kiadott egy újabb Q Timex-et, a Falcon Eye-t, és ha nem cselekszünk, akkor ez is el fog fogyni.

The-70s-Inspired-Q-Timex-Reissue-Falcon-Eye-Will-Sell-Out-Fast-4

Ez már nem annyira búváros, mint a Q Timex, de mégis az 1970-es évek ihlette. A rozsdamentes acél szíj határozottan a 70-es évekre volt jellemző, csakúgy, mint a funkcionális akkumulátor nyílás a hátoldalán. A jelölők aranyak és világítanak, valamint három óránál van egy dátum ablak is. Ami változott a 70-es évekhez képest az csupán annyi, hogy az óra jobb minőségű és 50 méteres lett a vízállósága.

The-70s-Inspired-Q-Timex-Reissue-Falcon-Eye-Will-Sell-Out-Fast-1

A Timex ezen időtlen külseje gyors eladási sikert fog elérni. És az ára szintén csak azt fogja segíteni, hogy gyorsan elfogynak majd. Ha olyan órát keresel, amely az 1970-es évek minden varázsát magában foglalja, de egy modern órájának minőségére van szükséged, akkor érdemes lecsapni rá.

The-70s-Inspired-Q-Timex-Reissue-Falcon-Eye-Will-Sell-Out-Fast-2

The-70s-Inspired-Q-Timex-Reissue-Falcon-Eye-Will-Sell-Out-Fast-3

Via man of many

 

Megtekintések száma: 34747


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet