Divatos kiegészítők a hétköznapokra

2014 Április 23

Napjainkban már elmondható, hogy biztosan senkinek sem hever a szekrényében unalmas ruhadarab, hiszen az elterjedt, egyre gyakoribb egyszerű, de nagyon mutatós ékszerekkel, kiegészítőkkel még egy egyszerű póló is feldobható.

Régebben eszünkbe nem jutott volna egy inghez tornacipőt felvenni, hiszen a két ruhadarab két különböző stílust képvisel, ma már azonban ez sem okozhat gondot, hiszen a magasított szárú, divatos sportcipő több stílus elemévé vált.

Általánosságban elmondható, hogy az öltözködés mellett az ékszerviselés íratlan szabályai is szabadabbá váltak az utóbbi években. Nem árt azonban vigyázni egy kicsit, nehogy bohócnak öltözzünk be, hiszen furán festhet a túl sok stílus egy időben történő alkalmazása.

Ha divatos kiegészítőket szeretnénk viselni, először a stílust kell alaposan megválasztanunk. Nem mindegy, hogy elegáns, casual vagy sportos stílust kívánunk képviselni. Elegáns öltözékhez a nemesfém ékszer a legjobb választás.

divatos-kiegeszitok-a-hetkoznapokra

Manapság az arany és ezüst mellett az orvosi fémből készült csecsebecse is egyre elterjedtebb, ráadásul bizsu társaival összehasonlítva jóval időtállóbb és megfontoltabb választás. Nem utolsó sorban még az érzékenyebb bőrű emberek is bátran használhatják, hiszen nem irritálják őket sem.

{loadposition szoveg}

Ezeknél a fém ékszereknél, ha nem vagyunk biztosak benne, hogy mit mivel érdemes és ízléses hordani, egy szabályt betartva, biztosan nem lövünk mellé: ne keverjük a színeket! Ugyanez vonatkozik az egyébként az örökdivatú gyöngyökre is. A sok szín nem mindenkor eredményez jó összhatást. Ezek az ékszerek egyébként minden ruhadarabhoz jól állnak a lazától a sportoson át az elegánsig.

divatos-kiegeszitok-a-hetkoznapokra

Az ékszerek másik csoportját képezik a mostanában fénykorát élő univerzális darabok. Ezen belül is a bőrékszerek igazán népszerűek az utóbbi időben. Ami igazán jó választás lehet, és biztosan nem hagyják ki szó nélkül a környezetedben, egy szép, ízléses, bőr karkötővel kombinált finom, szemet gyönyörködtető karóra.

divatos-kiegeszitok-a-hetkoznapokra

Emellett azonban még számtalan bőrdíszműves alkotást találhatunk a piacon, a vékony, feltűnésmentestől a vastag, karakteres darabokig, mely tökéletes kiegészítői lehetnek a laza és sportos öltözetnek. Természetesen kiskosztüm esetében, ne aggassuk magunkat tele fémszegecsekkel díszített bőr nyakpántokkal, mert ez is némileg kacagtató hatást kelthet. Ennél a stílusnál is fordítsunk pici figyelmet a színekre, hiszen nem véletlen létezik annyi változat egy-egy kiegészítőből. Ha úgy gondoljuk, hogy egy neonzöld színezetű karkötőt csak egy-két ruhához tudunk felvenni, talán jobb választás az általános, mindennel összeillő színeket választani, hiszen egy biztos, az ízlésesség soha nem megy ki a divatból, a neonszínek pedig már manapság sem olyan divatosak, mint néhány évvel ezelőtt.

divatos-kiegeszitok-a-hetkoznapokra

És egy jó tanács a végére: sose menj el megállás nélkül egy bőrdíszműves stand mellett!

Scriptor

 

Megtekintések száma: 5017


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet