​Exkluzív pillantás a DiorxJordan "Air Dior" készítésére

2020 Október 26

Az egyik a párizsi elegancia paradigmája, míg a másik a korábbinál legbefolyásosabb kosárlabdás cipővel rendelkezik, ám a Dior és a Jordan Brand sokkal több közös vonással rendelkezik, mint az eredeti szemmel látják. A lábbelik kultúrájának és a terméknek a kontextus és a mesemondás által vezérelt mély, közös elismerése mellett furcsa módon elkerülhetetlennek tűnik, hogy a márkák egy napon összeütköznek - és most már az „Air Dior” kollekcióban vannak. A Dior Men rendezője, Kim Jones, a Dior Men vezető lábbeli-tervezője, Thibo Denis és a Jordan Brand Design alelnöke, a tervező Martin Lotti agyalapja. A kollekció az Air Jordan 1 és az Air Jordan 1 Low köré épül, amelyek „a valóság és a luxus tökéletes ütközésének képesek”. ”- mondta Lotti.

A kiterjedt kulturális gyorsítótáblán kívül az Air Jordan 1 1985 óta a cipők szerelmeseinek és a divat rajongók szívének élvonalában tartotta tiszta vonalait, rugalmas anyagait és erőteljes márkanevét. Ennek megfelelően az „Air Dior” AJ1 magasságokat és lábakat egyaránt kézzel készítették Olaszországban, és a fehér és a Dior szürke elegáns keverékében készültek, amelyek ugyanabból a finom borjúbőrből készültek, mint a Dior soros bőráruk.

Ez teszi lehetővé az olyan sportos tornacipőket, amelyeket burzsoá vágy tárgyaként mutatnak be, akárcsak a Dior kézitáskáit - ez a sport közvetlen elismerése a futópálya stílusára. A fehér és a szürke palettának története van mindkét résztvevő márkával; Denis megjegyezte, hogy csapata az Air Jordan 1 „Semleges szürke” eredeti 1985-es párját szétválasztotta építkezés ihletése céljából, azzal a céllal, hogy optikai újjáépítésük az eredeti formájához igazodjon.

Márkanév szempontjából a Dior ferde Jacquard-mintázata a Swoosh-ban tartózkodik, hogy közösen létrehozott részletvonalat sztrájkoljon, és ha eltávolítja a talpbetét is, az ismétlődő motívumot lézerrel maratja a strobelra is 50% -os skálán. . Az AJ1 tervezője, Peter Moore eredeti gömb és szárny logója átalakítva a galléron található „Air Dior” motívummá, és megjelenik a bal cipő áttetsző talp alatt is, amely a jobb oldali talp külső Dior rajzolatának grafikáját kíséri. "Szeretem a különféle világok és a különböző ötletek összekeverését - a Jordan Brand és a Dior egyaránt jelképezik abszolút kiválóságukat saját területén" - mondja Kim Jones. "Hogy összehozzuk őket ebben a különleges együttműködésben, lehetőséget adtunk arra, hogy valami izgalmasat bemutathassunk az olaszországi Dior-gyár különleges kézműves készítményeivel együtt, Jordan műszaki képességével kombinálva."

Ezeket az AJ1-es regalusokat teljes ruházat-gyűjtemény kíséri, sportruhákkal és pulóverekkel, valamint a Dior és a Jordan Brand archívumból készített pólóval. „A ruhák mögött az ihlet visszamenőleg Michael Jordanre, és arra, amit viselt a bíróságon és a pályán.” - nyilatkozta Lotti. Noha a fehér, a krém és a szürke árnyalat kiemelkedő, más sportos árnyalatok, például a gazdag tengerészet és az éles fekete is keverhetők. "Tetszik az a tény, hogy valami rendkívül váratlan dolgot csinálunk a ruházat szempontjából" - dörmögte Jones. „Ez a kollekció nagyon kifinomult és modern, és csak fényűző szöveteket használtunk, mint például selyem és kasmír. Ez az új kapszula váratlan módon átlépte a sportruházatot a szabás művészete révén, amely a legmagasabb színvonalú tündér és tökéletesen tükrözi a Dior kódokat. ”

forrás: Hypebeast.com

 

Megtekintések száma: 99520


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet