Ezeket viselik a milliomosok!

2013 Július 23

Az 5 legnépszerűbb márka a milliomosok között.

1. Ha óra, akkor Rolex
Aki egy kicsit is szereti az órákat, az a fél karját odaadná, hogy a másikra egy Rolex karórát tehessen. Egy milliomosnak ehhez képest teljesen magától értetődő vétel egy gyémánttal kirakott méregdrága darab. Ha mégsem a Rolex, akkor az Omega.

2. Ha illat, akkor Ralph Lauren

ezeket-viselik-a-milliomosok
A „Notorious" (hírhedt, közismert) egy olyan férfiparfüm, ami biztosan jól illik minden pénzeszsákhoz, hiszen maga a parfüm is 3540 dollárba kerül.

{loadposition szoveg}

3. Ha öltözet, akkor Dolce and Gabbana

ezeket-viselik-a-milliomosok
Akinek sok pénze van, annak designer ruhái is. Természetesen méretre igazítva, akár külön rendelésre is. GAP, D&G, és Ralph Lauren csak néhány név azok közül a tervezők közül, akiknek ruhái biztosan ott csücsülnek egy milliomos szekrényében.

4. Ha cipő, akkor Nike

ezeket-viselik-a-milliomosok
Meglepő lehet, hiszen semmi világi nincs benne, nem egy luxusmárkáról van szó. De ha a Nike egyik konkrét modelljéről, a Nike Air Zoom Kobe 1-esről beszélünk, rögtön megváltozik mindenki véleménye. Egy pár 30 000 dollárért kapható. Versenytársa lehet az Air Jordan Silver Shoes, ami kétszer annyiba kerül.

5. Ha nyakkendő, akkor Satya Paul

ezeket-viselik-a-milliomosok
Egy férfi szekrénye sem teljes nyakkendő nélkül, ha pedig az a férfi milliomos, akkor az a nyakkendő a létező legdrágább. Mondani sem kell, hogy valódi selyemből készül, és már messziről azt kiáltja magáról „pénz". A drágák között is a legtöbbet érő a fehérarannyal és gyémánttal díszített darab, ami kb. 20 millió dollárba kerül.

 

Megtekintések száma: 7772


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet