Férfi divatbakik

2013 Február 21

Sokszor találkozhatunk olyan fotókkal a magazinokban, amiken hírességek divatbakijairól olvashatunk. Ezeken a képeken általában jót mulatunk, pedig egy átlagférfi is tud olyan öltözködési hibákat elkövetni, ami mosolyt csal mások arcára. 

Rövidnadrágos öltöny: Évről-évre olyan öltönnyel állnak elő a divattervezők, amelynek rövid a nadrágja. De szerencsére, ezekkel még nem nagyon találkozhattunk az utcán, mert az emberek nem igazán találták elegánsnak a megoldást. Őszintén. Képzeljünk el egy olyan tárgyalást, ahol a vezérigazgató combját mutogatva libben be a szobába. ... No comment. 

Fehér zokni: A fehér zokni az általában a teniszpályára, vagy valamilyen sportos tevékenységhez illik. Esetleg az utcára, hétköznapi viseletként. De nem egy fekete cipőhöz, és fekete öltönyhöz. Talán még egy fehér öltönyhöz. De a fekete cipőt, fehér zoknival egyetlen ember tudta igazán jól együtt viselni: Michael Jackson. Szóval, ha nem akarsz piros zubbonyban kiállni a színpadra, akkor sürgősen felejtsd el a fehér zokni+fekete cipő kombinációt. 

                                      ferfi-divatbakik

Kockás, csíkossal: A színes minták általában feldobják a túl egyszerű öltözéket. Kivéve, ha egyszerre túl sok van rajtad. Ez akkor érvényesül igazán, ha mondjuk az öltönyöd kockás, az inged és nyakkendőd pedig csíkos. Már megbocsáss, de egy szemlélődő számára inkább egy mókás bohóc benyomását kelted. Nem kell lemondani a mintás ruhákról, de csak mértékkel párosítsd őket. 

Átlátszik az atléta: A hűvösebb időben bizony jól jöhet egy atléta, de elég ciki, ha átüt az ingen. Sajnos ez a hiba gyakran előfordul a férfiak öltözködésében, de próbáld meg elkerülni. Válassz egy vastagabb anyagú inget, mert valószínű, hogy az atlétát is azért vetted fel, mert fázol. 

{loadposition szoveg}

Lógó ülep: A mai kor legnagyobb divatja az a nadrág, amelynek ülepe a térdeknél van. Hogy mi ebben a menő, és a szexis, az rejtély. Hiszen a lógó nadrág miatt nem látni a hátsó feledet, amit azért a hölgyek is előszeretettel nézegetnek. Ráadásul ez az egész úgy ronda, ahogy van. Egyáltalán nem kelti egy rendezett pasi benyomását 

Bokaverdeső nadrág: Egy felnőtt embernek tudnia kellene, mekkora méretű ruhát hord. Mi általában már nem növünk havonta, kéthavonta pár centiket, így eléggé furcsa olyan férfit látni, akinek a nadrág szára éppen csak a bokájáig ér. Mert ilyenkor elgondolkodik az ember lánya, hogy talán még anyuci öltözteti a pici fiát, így leragadt annak gyermekkoránál, és méreteinél, vagy a pasi még olyan gyermeteg, hogy nem találja a boltban a felnőtt ruhaosztályt. 

                                      ferfi-divatbakik

Öltöny, sportcipővel: Sok filmben látjuk, amint a főhős egy drága öltöny mellé felvesz egy egyszerű sportcipőt. Ez először mindenkit megdöbbent, aztán azon kapjuk magunkat, hogy milyen menőnek találjuk az illető. Mielőtt azonban mindenki átvenné ezt a viseletet, el kellene gondolkodni egy kicsit. A filmek kigyúrt macsói ezt a szerelést csak azért viselik a képernyőn, mert rendszerint valami rossz fiú megtámadja őket, és az üldözéses jelenetben már létjogosultsága van az edzőcipőnek. De úgy gondolom egy üzleti tárgyaláson, bíráló tekintetek kereszttüzében igazán kényelmetlenül feszengene viselőjük.

A divat lehet, hogy nem jelent annyit a férfiaknak, mint a nőknek, de ez még nem jelenti azt, hogy nem kellene jobban odafigyelniük, mit, mivel viselnek.

 

 

Megtekintések száma: 4825


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet