Férfiak csipkében

2013 Június 08

Mi nők imádjuk a csipkét. Legyen az egy blúz, vagy egy szexi fehérnemű. De sokunknak valahogy elképzelhetetlen, hogy egy erős, charme-os pasi ilyen csipke csodákat húzzon, mondjuk a farmer alá.  
A Huffington post szerint azonban egyre több fehérneműgyártó cég dobja piacra a férfiaknak szánt csipke alsóneműit, legyen az bokszer, tanga, fecske, csipkeatléta, vagy pizsama. A férfiasnak igazán nem nevezhető darabokat sokszor díszítik különböző virágminták, masnik, halálfejek, vagy pókhálók. A pasikat a csipke alsók viselésére egyre inkább ösztönzik a cégek, hiszen kollekcióiknak eléggé alacsony az áruk.

                            ferfiak-csipkeben

A HommeMystere cég bízik abban, hogy ezek a fehérneműk meg fogják változtatni a férfi fehérnemű kultúrát. Elmondásuk szerint, termékeik nagyon kényelmesek, jól illenek a testre, az atléták vállai nem esnek le a vállról, a ruhaanyag nem gyűrődik fel éjszaka, és a puha alapanyagoknak köszönhetően viselésük egész nap kellemes érzés. A cég kihangsúlyozta, hogy termékeik nem a melegeknek szólnak.

{loadposition szoveg}

„A termékeink férfiaknak szólnak. Minket nem érdekel, hogy valaki meleg, vagy heteró, vegetáriánus, republikánus, vagy anglikán, vagy bármi. Mi csupán vonzó luxusfehérneműket tervezünk és gyártunk férfiaknak."
Nem tudom, hogy ezek után hány férfi fogja megrohanni az üzleteket, szexi csipkés férfi alsó után kutatva, de ebből valószínűleg nem nagyon lesz komoly trend. Egy vicces legénybúcsún talán elmegy az ilyen alsó, de azt hiszem, hogy még egy magára valamit is adó chippendale fiúnak is ciki lenne egy ilyet felhúzni. Én azért megnézném azt a nőt, aki beindulna attól, ha ilyet látna a párján.

 

Megtekintések száma: 7764


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet