Hordj te is csipkét!

2013 Április 21

Ezt ajánlja több divatcég is az erősebb nem tagjainak. Hogy hallgatsz-e rájuk, csak a te dolgod!

És te? Milyennek képzelnéd el a jövő alsónadrágját? Atombiztosnak, átlátszónak vagy éppen a westernfilmeket idéző kezeslábasnak? Vannak olyanok, akik ennél sokkal vadabbakat álmodnak, és terveznek meg. Donatella Versace csipkésben képzeli el a trendmániás pasikat. A divatmogul kreációi mindig is az érdeklődés középpontjában voltak, de ez most tényleg mindent visz! Legújabb fehérnemű-kollekciója láttán még azok is felkapják a fejüket, akiket eddig nem érintett meg a divat.

{loadposition szoveg}

Nem tudni, a társadalom férfi tagjainak mely rétegét célozta meg, de aki ilyent hord majd, jó eséllyel lesz nagyon egyedi. Előreláthatólag ugyanis városonként jó, ha eléri majd a csipkés fehérneműt viselő férfiak aránya az 1-2%-ot. Igaz lehet, hogy a dolog rejtettsége miatt – értsd: a nadrág alatt úgysem látszik – többeknek indítja majd be a fantáziáját mint mondjuk a tűsarkú férficipők, amikről már korábban olvashattatok itt a magazinban. Bár mostantól a chippendale-showk egyik kiemelkedő attrakciója lehet a csipkeboxer, csakúgy, mint a legénybúcsús poénkodásokon. Az akár "szexisnek" is nevezhető csipkealsó poénja viszont csak azonos neműek társaságában lehet valóban vicces, a hódításaid során csak óvatosan bánj vele. Így ajánlanám, hogy a szerelmes összebújások előtt finoman érdeklődj kedvesedtől, mielőtt túlságosan is meglepődne a legújabb alsónadrágod láttán! Akkor ugyanis már hiába magyaráznád, hogy a legnagyobb divatcégek is ezt ajánlják.

A modellek szemszögéből megvizsgálva ezt a kérdést egyszerű következtetésre juthatunk. Ők nyilván megfelelő anyagi ellenszolgáltatásért cserébe a legkülönlegesebb ruhadarabokat is hajlandóak viselni egy-egy divatbemutatón. Viszont arról szívesen tartanék közvélemény-kutatást, hogy mondjuk az átlag magyar polgár mit kérne cserébe egy ilyen 5-10 perces vonulásért! Azt hiszem elég sok pénzt. Szerinted?

 

Megtekintések száma: 7510


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet