Így hordd a pólód!

2013 Január 01

A rövidujjú pólót nem kell senkinek sem bemutatni. Mindenkinek van, mindenki szereti, kényelmes. Most sorra vesszük azokat a szabályokat, amik a különböző nyakkivágású felsőkre, és azok viselésére vonatkoznak.

A kerek nyakkivágás: ha közvéleménykutatást végeznénk, valószínűleg az derülne ki, hogy ez az a fajta póló, amit legtöbb férfi szeret, és hord. Szinte bármilyen más ruhadarabbal jól kombinálható. Felveheted pulóver, kardigán, vagy ing alá, de akár egy másik pólóval is hordhatod.
Ennek a kivágás szélesebbnek mutatja a nyakat, így azoknak nagyon jól áll, akiknek hosszú, vékony nyaka van. Hamar nyúlhat viszont a nyakánál, ha sokat hordod ugyanazt a darabot, ami nem szép. Ha észreveszed, hogy a pólód már nem ugyanúgy néz ki, inkább cseréld le! A régit lehet hasznosítani akár a garázsban, vagy a ház körüli barkácsolás közben. a használtruha boltban különösen figyelj rá, hogy ne válassz egy túlhordott darabot.

így-hordd-a-pólód

A V-kivágás: Mostanában nagyon trendi, de annál nagyobbat lehet hibázni vele. Srácok! A dekoltázs mutogatását hagyd meg a csajoknak. Ha olyan mély kivágású pólóban jelensz meg, hogy szinte már kilátszik a köldököd is, az nem nyerő! Nem is beszélve a testszőrzetről! Hacsak nem születtél kevés, világos, rendezett szőrzettel, akkor ne mutogasd!
Ideális esetben, ha a kivágás akkora, amekkorának lennie kell, akkor egy olyan felsőd lesz, amit bármivel, bármikor felvehetsz. Akár zakó alatt, farmerrel is kombinálhatod, így a laza és az elegáns stílus pont jó összhangban lesz.

{loadposition szoveg}

Gombos V- nyak: Galléros és gallér nélküli verziója is van. Hordható begombolva, mint egy kerek nyakú póló, vagy kigombolva, mint egy V-nyakú. A hatás mégsem lesz ugyanaz, mint ez előző kettőnél, mert ez a változat laza, sportos. Zakó és ing alatt sem mutat jól.

így-hordd-a-pólód

Ujjatlan póló: Ezek a darabok leginkább sportoláshoz valók, vagy ideálisak nyáron a vízparti sütésekhez. Sose vegyük fel, ha meg kell jelennünk valahol!

így-hordd-a-pólód

Ha úgy döntesz, hogy önmagában veszed fel a pólót (nem veszel fölé inget, pulcsit, stb...) akkor egyre nagyon figyelj oda, hogy pontosan passzoljon rád, a te méreted legyen! Ha nagyobb a felsőd a kelleténél, az hanyag, trehány, slampos kinézeted eredményez.

 

Megtekintések száma: 8521


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet