Így viseld az ősz top trendjét, a leopárdmintát!

2013 Október 01

Elsőre vad ötletnek tűnhet ezt, az eddig inkább feminin viseletnek tartott mintát beilleszteni a ruhatáradba, de ha elvonatkoztatsz az eddigi tapasztalataidtól, és végigolvasod, hogy hányféle módon, formában és színben lehet hordani a leopárdmintát, akkor biztosan változni fog a véleményed.

igy-viseld-az-osz-top-trendjet-a-leopardmintat

Először is nem azt kell elképzelni, hogy tetőtől-talpig párducnak vagy leopárdnak kell öltözni idén ősszel. Egy-egy apró részlet éppen elég ahhoz, hogy újszerű legyen a megjelenésed, pl. a cipőn, övön vagy kalapon visszaköszönő minta.

{loadposition szoveg}

Pólót és dzsekit is találni, amelyeknek csak egy részét, mondjuk a zsebeit, vagy az ujjait díszítik.

igy-viseld-az-osz-top-trendjet-a-leopardmintat

A mintázat sűrűsége és mérete is sokat számít, vannak változatai, amelyek elsőre nem is látszanak leopárdmintának. A különböző színezések, pl. fekete-lila, fekete-kék, szürke-fekete, stb... szintén elvesznek a hagyományos jellegéből, ezeket a változatokat bátran hordhatja minden férfi, ha az eredeti nem tűnik barátságosnak.

igy-viseld-az-osz-top-trendjet-a-leopardmintat

Tedd/ne tedd

Másmilyen mintával ne keverd, válassz hozzá inkább egyszínű, semleges, klasszikus ruhadarabokat. Dönthetsz úgy, hogy mondjuk, a mintás pólódhoz mintás cipőt veszel fel. Az sem rossz ötlet, ha csupán az órád szíján és a cipődön, vagy a szemüvegeden és a zoknidon jelenik meg. Tehát több ruhadarabon is nyugodt szívvel viselheted, viszont arra ügyelj, hogy kettőnél több helyen ne tedd! Ne legyen egyforma egytől-egyig az összes kiegészítőd, és ne viseld a mintát egymás mellett sem (ne tükrözze a zoknid a cipődet, és a felsőd se a kabátodat, stb...).

 

Megtekintések száma: 7915


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet