Itt a Hodinkee 2020-as óraszíj kollekciója

2020 Február 22

Megérkezett a Hodinkee új óraszíj-kollekciója, amelyek tökéletes kiegészíítői lehetnek ruhásszekrényednek. A Cooper kollekció darabjai mind valódo bőrből készültek, nyolc különböző stílusban. 

Az ára 155 és 165 USD között mozog, és a szíjak mindegyike észak-amerikai szarvasmarhafélékből származó bőrből készütl. Ez a bőr  ellenáll a nedvességnek és az izzadtságnak. Ellentétben más bőrpántokkal, amelyek végül kiszáradnak és elrepednek, míg ez a bőr nem nyúlik meg és nem szakad el. Ehelyett rugalmas és kényelmes marad, ezáltal örömmel viselhetjük. Ugyanezt az eljárást alkalmazzák az angol kantárbőrnél is, amelyet nyergekhez használnak. 

A Hodinkee Cooper szíjakból vannak béleltek és nem bélelt változatok is, melyek világosbarna, sötétbarna, bordó és fekete színben kaphatóak. Mindegyiknek egyedi megjelenése van, amelyek jobban illeszkednek a különböző órák stílusaihoz és a különböző ruhákhoz. Szerencsére a szíjnak cseréje egyszerű és gyors folyamat. Ezek a kiegészítők garantáltan feldobják a ruhatárad!

Via man of many

 

Megtekintések száma: 19225


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet