​KÖRNYEZET és a Gramicci Go Heavy Tie-Dye festékkel a 2020 nyarára

2020 Szeptember 21

A NEIGHBORHOOD és a Gramicci összeállt egy rövid, 2020 nyári kollekciójára, amelyet élénk nyakkendőfestékek felsorakoztattak. Ez a SUPER73-tal való együttműködés eredményeként jött létre egy egyedi elektromos motorkerékpáron, amelyet mindössze két héttel ezelőtt mutattak be.

A kollekció pólót, rövid ujjú gombokat, nadrágot, zoknit és kalapot tartalmaz, mély lila nyakkendőfestékekkel, a fekete és a faszén szürke más, alulértékelt hangjainak variációi mellett. Az egyik figyelemre méltó darab a gombos ing, amelyet finom kordbársony anyagból készítenek, amely hangsúlyozza bokszos vágását. Az alsó szegélynél két nagy zseb van, kettős mellkasi zsebbel kiegészítve. Végső érintésként a „Gramicci” és a „NEIGHBORHOOD” márkajelzések finoman vannak elhelyezve az ujjukon. Más ruhadarabok, mint például a pamut póló, a fekete nadrág és a hatlapú sapka, lekerekítik a tömör összeállítást.

A NEIGHBORHOOD és a Gramicci's Summer 2020 kapható lesz a NEIGHBORHOOD weboldalán, 26 és 215 USD(8-66ezer ft) közötti összegben.

Forrás: Hypebeast.com

 

Megtekintések száma: 48314


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet