Legjobb helyek a csajozásra télen

2016 Október 04

Bár vége a nyárnak, de nincs vége a csajozásnak! Ha a szabadban ugyan egyre kevésbé, de más helyeken még mindig meg tudod hódítani álmaid nőjét. Csak tudnod kell, hol keress!

A téli időszak nem a kinti grill partiké, vagy a hatalmas, szabadtéri fesztiváloké. Azért ne temesd még az évet, mert úgy is lehet csajozni, hogy nem egy Balaton Soundon ugrálsz fürdőnadrgában a nyári melegben.

Ami azt illeti, rengeteg érdekes, és jó hely van a csajozáshoz még a téli, hidegebb időszakban is. Egyszerűen csak annyi a titok, hogy tudnod kell, hol keresgélj!

Tömegközlekedés

A tömegközlekedésre szánt járműveken mindig is jól lehetett csajozni. Igaz, itt rendszerint a távolság függvényében olyan volt az egész, mint valami vetélkedő: volt egy órád, vagy néhány perced megnyerni a „közönséged”.

Ha ez sikerült, megkaphattad álmaid fődíját, ha pedig nem, akkor jött egy újabb forduló, egy másik játékossal. Ha nem tudsz megnyerő lenni pár percben, akkor nem a metrón érdemes kezdeni az ismerkedést, és nem is a buszokon, hanem inkább a távolsági járatokon, vagy vonatutakon.

Hotelek

Manapság egyre gyakoribb, hogy a téli időszakban az emberek elmennek egy-egy wellness hétvégére. Ez remek csajozási lehetőséget adhat neked, ha meg tudsz barátkozni azzal a gondolattal, hogy a nők többsége az ilyen helyeken foglalt.

Ha ügyes vagy, attól még lehet, hogy el tudod egy éjszakára csavarni valakinek a fejét. Ne feledd, bár a megtestesült gonosznak érezheted magad egy ilyen helyzetben, minden dolog két emberen múlik. Nem mellesleg ha az adott hotel csinos személyzetében valaki szemet szúr neked, érdemes lehet óvatos léptekkel kikezdeni vele.

Internet

Ma az internet világában a párkeresés mindig felpezsdül a hideg beálltával. Ez nem véletlen. Az emberek télen bezártságban érzik magukat, mivel ritkábban mennek ki a szabadba. Remek randi oldalak vannak, érdemes néhányat kipróbálnod.

Ha túlságosan idegenkedsz ezektől az oldalaktól, akkor akár a Facebook ismerőseid között is végig böngészheted azokat az embereket, akik tetszenek neked, és épp nem élnek párkapcsolatban. Ha megvan a kiszemelt, csak írj rá, és onnan már megy minden magától.

Karácsonyi vásár

Karácsonykor sem tabu ismerkedni. Sőt a karácsonyi vásárokra a tapasztalatok szerint a magányos nők is kimerészkednek barátnőikkel. Ilyenkor mindenki vidám, boldog, és nyitottabbak a lányok is, amit talán az emelkedett ünnepi hangulat tesz.

Érdemes tehát megpróbálnod, egyetlen ilyen van az évben, így veszteni nem veszthetsz rajta. Sőt, akár remek barátságokat is kialakíthatsz itt.

életmód nők csábítás csajozás flört

 

Megtekintések száma: 30369


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet