Legkomolyabb 3D tetoválások

2013 Decemberr 13

10-20 évvel ezelőtt, még alig-alig volt az embereken tetoválás. Akinek volt, arról is pletykáltak, hogy rossz ember lehet, rossz társaságba keveredett vagy bűnöző.

legkomolyabb-3d-tetovalasok

Manapság, már nem meglepő, ha valaki tetováltat, viszont ahhoz, hogy kitűnjünk a tömegből, valami egyedit kell csináltatni.
Üzletemberek, ügyvédek, sőt még orvosok is van, hogy tetováltatnak. Ma már nem vagyunk előítélettel, egy szép tetoválás láttán.

A tetoválásokat kb 5000 évesre becsülik. Persze 5000 évvel ezelőtt, még nagyon kis kezdetleges vonalak és rajzokat égettek, vagy festettek a testre. Általában a faji hovatartozás végett. Törzseknek különböző arc és test tetoválásaik voltak, amit minden törzstagnak követnie kellett.

legkomolyabb-3d-tetovalasok

Manapság a tetoválás már kinőtte magát, csodálatosabbnál, csodálatosabb remekművek születnek a test különböző részein.

legkomolyabb-3d-tetovalasok

20-30 évvel ezelőtt, inkább fekete tintával készítették őket, nagyon ritka volt a színezett vagy a színes tetoválás. Általában ezeknek a színes tetkóknak is elég fakó és élettelen színei voltak.

legkomolyabb-3d-tetovalasok

A mai színes tetoválások, színei és élethűsége is, nagyon látványos.

legkomolyabb-3d-tetovalasok

A 21. században azért tetováltatnak, mert egyszerűen csak tetszik vagy azért mert számukra a tetkó egy önmegvalósítás és minden egyes tetoválással szeretnének kifejezni valamit, üzenni valamit a világnak.

legkomolyabb-3d-tetovalasok

3D tetováláshoz, komoly rajzolási képesség, kreativitás és tapasztalat kell.

Kérdéseimet feltettem egy tetováló művész lánynak. Azért is választottam őt, mert azért ebben a szakmában még elég kevés nő dolgozik, érdekelt, hogy ő mit gondol erről és miért választotta ezt a szakmát.

legkomolyabb-3d-tetovalasok

Mi a különbség a sima és a 3d tetoválás között?
„A 3d tetoválás azt jelenti, hogy teljesen realisztikus, tehát az elkészítése több időt vesz igénybe, aprólékosabb. Minden tetoválás más stílusban, különböző technikákkal készül, de ugyanazokkal az eszközökkel"

legkomolyabb-3d-tetovalasok

{loadposition szoveg}

Te mit gondolsz, miért tetováltatnak az emberek?
„Mindenki másért. Egy emléket megörökíteni, a testüket dekorálni, megemlékezni valakiről, valamiről. Ez szerintem teljesen egyénfüggő"

legkomolyabb-3d-tetovalasok

Mik azok, amiket a legsűrűbben kérnek?
„Mindig vannak épp divatos minták, pl nagy sláger volt a csillag, most a kis madarak, a kereszt, feliratok és sajnos általában ugyanazokat kérik. Pl az Only God can judge me feliratot, már lassan csukott szemmel is tudom csinálni"

legkomolyabb-3d-tetovalasok

Te mint lány, miért választottad ezt a szakmát?
„Azért választottam ezt a szakmát, mert úgy érzem, ehhez van tehetségem és szeretem is csinálni is. Remélem életem végéig tetoválni fogok. Egyébként mindig is jól rajzoltam, a tetoválás pedig, kisgyerek korom óta foglalkoztatott. Egy jó barátom megmutatta az alapokat és most már, egy saját üzlettel büszkélkedhetem"

legkomolyabb-3d-tetovalasok

Köszönjük Kingának a válaszokat és sok sikert kívánunk neki!

 

Megtekintések száma: 7517


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet