Menő nyári lábbelik

2018 Május 11

1. Adidas NMD

Az idei év egyik legsikeresebb Adidas példányai az NMD cipők lettek. Nem csupán szuperkényelmesek, de kialakításuk és kinézetük is megfelel a legújabb divat “előírásainak”. Mára már rengeteg fajtája kapható nálunk is. Különböző színösszeállításainak köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

2. Vans Old Skool

A deszkás, laza stílus örökzöld típusa, a Vans Old Skool idén is tombol: mindenki cipősszekrényében helye van legalább egy párnak. Az sem baj, ha már szinte rongyosra hordtad őket, hiszen ezek a surranók akkor a legjobbak, ha látszik rajtuk a sok viselet.


3. Toms slip on

Néhány éve jöttek be újra a divatba a slip on típusú cipők, amikbe csak beleugrasz és már indulhatsz is a dolgodra, hiszen nem kell cipőfűzővel bíbelődnöd. A Toms márka óriási teret hódított meg kényelmes, laza, de emellett elegáns fazonjaival.

4. Ipanema papucs

Évek óta köztudott, hogyha valaki strandpapucsot szeretne venni, az Ipanemát vásárol. Különleges műanyagból készülnek a lábbelik, melyek hihetetlen kényelmes érzetet keltenek a viselőinek. Nem túl drágák, és nagyon divatosak.

5. Tommy Hilfiger lábbelik

Sokan mondják: ,,A márka mindenek előtt…”. Számukra ajánlanám a legújabb divat szerint kialakított Hilfiger utcai cipőket. Nem csupán kényelmesek és sportosan elegáns kialakításúak, hanem egy különleges tekintélyt biztosítanak viselőjüknek a márka régre visszatekintő múltja miatt.

PH

Fotók: https://www.coolantarctica.com, http://www.bestchoicereviews.org, https://www.vans.com, https://www.katsourisonline.com, http://www.ewabilkiewicz.pl

 

Megtekintések száma: 111270


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet