Mibe pakolj, ha nyaralni mész?

2013 Július 05

Utazni lehetetlen poggyász nélkül. A nagyobb bőrönd mellé pedig elengedhetetlen egy jó kézitáska, ami megfelel a méretét illetően, kialakítása pedig praktikus.

Általában ha ennek a két feltételnek megfelel, és a színe is tűrhető, akkor meg is van a nyertes. Pedig a praktikusság és a stílus nem feltétlenül kell, hogy kizárja egymást!

mibe-pakolj-ha-nyaralni-mesz

Mint a legtöbb használati tárgynál, ami egyben kiegészítője is az ember öltözékének, az utazó táskánál is az a legelőnyösebb, ha bőrből készült. (Ilyen még az öv, a cipő, a pénztárca...) Vízálló, tartós, mindenhez illik legyen az esemény, öltözék, vagy jármű. A fülét, és a pántját kell a leginkább ellenőrizni. Ezeknek elég stabilak kell lenniük ahhoz, hogy ne szakadjanak el már az első napon, megkeserítve ezzel az egész nyaralást.

mibe-pakolj-ha-nyaralni-mesz

A most nagyon népszerű közepes nagyságú, elegáns, férfias táskák pont elég nagyok ahhoz, hogy minden beleférjen, aminek kéznél kell lennie mondjuk a repülőn, vagy a vonaton. Ilyen pl. az útlevél, a személyi, napszemüveg, piperecucc, újság, vagy könyv, esetleg még egy pár tiszta zoknit is bele lehet tenni a biztonság kedvéért.

{loadposition szoveg}

Ha csak egy éjszakára utazik valaki, mondjuk üzleti útra, akkor ez a táska akkor is bőven elég, nem kell feleslegesen a nagy és nehéz bőröndöd cipelni.

mibe-pakolj-ha-nyaralni-mesz

Az edzőterembe is elegáns megoldás ha a hátizsák helyett ezen fazonú táskák egyikébe pakolod az edzőcuccodat. Ha vegyes látogatotttágú helyre jársz, abban biztos lehetsz, hogy a csajok értékelni fogják.

 

Megtekintések száma: 5719


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet