Milyen fürdőnadrágot válassz?

2013 Június 29

Ha egy férfi hajlamos elmókolni egy boxer kiválasztásával, akkor a fürdőnaci még nagyobb kihívást jelent számára, hiszen ezt mindenki látja. Ezért is fontos, hogy jól válassz.

Először is döntsd el, hogy mi a célod? Sport, pihenés, csajozás...? Mindez együtt?

Három fontos szempontot kell figyelembe venned! Olyan darabot kell választanod, amely összhangban van a koroddal, a testalkatoddal és a személyiségeddel is. A rikító, bő, hosszú nacikat hagyjuk a fiataloknak!

Soha ne az aktuális trendeket kövesd! Az kétszer sem biztos, hogy jól áll neked is. Igyekezz olyan darabot választani, amiben jól érzed magad! A tradicionális fecske mindig divat lesz. Könnyű benne barnulni, annyit takar, amennyit kell, kényelmes, sportoláshoz kiváló. Tökéletes választás, ha a célod nem az, hogy felszedj néhány fiatal csajt.

A fazonokról...

Haladjunk a rövidtől a hosszú felé. A következő fazon a sportboxer formájú, feszes, kicsit hosszabb darab, mely szintén azt takarja, amit kell (a fecskéhez hasonlóan), azonban még inkább testhezálló, és meg is mutatja, amid van. Ezért is nem árt vele vigyázni, hiszen rögtön árulkodik, ha egy hölgy nagyon felkelti az érdeklődésed. Azonban kétségkívül ez a legszexibb. Főleg a hagyományos boxer és fecske közti, rövidebb fazon.

Hasonló mértékig takar a klasszikus rövidnadrág is, amely azonban nem tapad annyira a testedhez, mivel kicsi bővebb. Előnye ebben rejlik. Ebben is van mindenféle szín és mintázat. Ha gőzöd sincs, hogy mit szeretnél, ebben nem fogsz csalódni. Csak ne legyen túl bő!

Néhányan különösen kedvelik a térdig érő, bővebb fazonokat, a szörfnadrágokat. Jó választás lehet, azonban barnulásnál különös képet fogsz mutatni miután megszabadulsz tőle. Vízben nem annyira előnyös.

{loadposition szoveg}

Van még természetesen a tanga is, ez azonban szerintem furán mutat férfiakon.

A színekről...

Divatosak manapság a neonszínű, agyonmintázott darabok is. Jó lesz azonban ezekkel is vigyázni! Inkább a fiataloknak ajánlott. Ha alacsony vagy? Próbálj olyat választani, ami picit nyújtja az összhatást! Ne túl rövidet, és ne is túl hosszút. Ha magas vagy? Vigyázz a nagyon pici darabokkal! Nyakigláb hatás lehet az eredménye. Ha a testalkatoddal nem vagy megelégedve, igyekezz olyan fazont választani, ami kicsit slankít, és eltereli a figyelmet pl. a pocakodról. Ebben az esetben egy kicsit hosszabb, térd fölé érő, egyszínű, mintamentes darab jó választás lehet.

Scriptor

 

Megtekintések száma: 7776


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet