Miről árulkodik a kedvenc pulcsid?

2013 Decemberr 04

Vicces, hogy egyes irományok szerint már a kedvenc pulcsid is elárulja, milyen vagy. Mit gondolsz: valóban így van ez?

A kifordított pulcsit kedvelő férfiról azt tartják, hogy laza, de mégis törődik a megjelenésével. Szeret előrukkolni váratlan meglepetésekkel. Arcszőrzetét megfelelő hosszúságúra növeszti, kicsit zilált, mégis szexi.

mirol-arulkodik-a-pulcsid

A galléros felsőt szerető pasi kellőképpen odafigyel a külsejére. Ugyanakkor tudja hol a határ, semmit nem visz túlzásba.

mirol-arulkodik-a-pulcsid

A rombusz mintás kedvenc túlságosan is precíz és negédeskedő. Emiatt gyakran válik idegesítővé, hiába tud néha humoros is lenni.

mirol-arulkodik-a-pulcsid

A legtöbbször kapucnis pulcsiban mutatkozó férfi állítólag laza, és nem szereti az elköteleződést. Nem igazán szeret komoly randira menni, főleg étterembe. Általában fiatalabb srácok hordják ezt a fazont, vagy örök gyermeklelkű férfiak. Szereti a feltűnést, főleg ha rikító színű pulóvert szeret viselni.

mirol-arulkodik-a-pulcsid

A V-nyakú gyakori viselete megbízható, hűséges férfitípusról árulkodhat.

{loadposition szoveg}

mirol-arulkodik-a-pulcsid

A norvég mintás tulajdonosa mindent 100% odaadással csinál, főleg, ha a kapcsolatáról van szó. Vicces és bevállalós.

mirol-arulkodik-a-pulcsid

S mi van, ha csupán azért viseli gyakran a férfi azt a bizonyos pulcsit, mert a szíve hölgyétől kapta, vagy annak abban tetszik leginkább? Biztosra veszem, hogy a válasz hamarosan erre is megérkezik: nincs olyan dolog, aminek ne tulajdonítanának valami jelentést is.  

 

Megtekintések száma: 5975


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet