Mit gondolnak a nők az alsónadrágodról? Ezek a leggyakoribb gondolataik!

2016 Szeptember 27

Gondolkodtál már azon, hogy vajon a nők mit gondolhatnak az alsónadrágodról? Nem, nem piszkos gondolatok foglalkoztatják őket. Vagy legalábbis nem átvitt értelemben piszkos gondolatok.

Egy nőt vajon ugyanúgy lázba hoz egy férfin feszülő alsógatya, mint egy férfi egy bomba nőn feszülő bugyi vagy tanga?

A nők is ugyanazt gondolják a férfiak alsóneműiről, mint mi az övéikről? Csalódást kell okoznunk, a nőknek ugyanis meglepő gondolataik vannak az alsónadrágokkal kapcsolatban.

Tartsd rendben

Egy nő először is azt nézi meg egy alsógatyán, hogy az mennyire tűnik úgy, hogy rendben van. Azaz nem-e fakó, vagy lyukas, vannak e rajta kopások. Ez ugyanis rengeteget elárul a viselőjéről.

Ha a becses szerszámot nem a megfelelő kalitkában tartjuk, hogy tűnhetünk bármelyik nő számára igényesnek? Ellenállhatatlannak?

Fektess be egy jobba

Ha hiszed, ha nem, a nők még azt is megnézik egy alsógatyán, hogy milyen márkájú, vagy hogy milyen minőségű anyagból készült.

Időnként tehát érdemes befektetned egy-egy minőségi darabba, mert így rólad is azt fogja gondolni, hogy igényes vagy, és adsz magadra, mert olyan helyes is minőségi ruhadarabot hordasz, amit a kutya se lát, csak a kiszemelt hölgy.

A boxer a nyerő

A megkérdezett nők 62%-a gondolja úgy, hogy egy férfin a boxer áll a legjobban. Ezt azzal indokolják, hogy a boxerek kellően feszesek tudnak lenni, rengeteg variáció létezik belőlük, és ha jó pasin vannak, eszméletlen szexisek tudnak lenni.

És hogy mi az, amit a legkevésbé sem szeretnek látni rajtunk? Fecske alsónadrágot. A nők jelentős része elavultnak, régi divatnak tartja, melyet ideje lenne már kiheverniük a férfiaknak.

Van e-illata vagy sem

Ha azt hiszed, hogy a kellemetlen szag nem pálya, akkor nem árt még egyszer végiggondolnod a dolgokat. A nőknek ugyanis gyakran eszükbe jut, hogy vajon az alsónadrágod nem egy hete van-e rajtad.

Ha néha elfelejted levenni, az még nem főben járó bűn, de legalább a randevúra cseréld le, ne kelljen kellemetlen dolgokkal szembesítened a kiszemelt nőt már rögtön az első együttlétkor.

nők stílus

 

Megtekintések száma: 46637


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet