Mit vegyél fel az első randira?

2018 Április 17

Sikerült összehozni az első randit? Szuper! De még ne dőlj hátra...

Attól, hogy a lány rábólintott egy találkozóra, még ne hidd azt, hogy nyert ügyed van. Most jön az ismerkedéseteknek az a része, amikor az első benyomásokon múlik minden, azon, hogy milyen képet mutatsz magadról így elsőre. Az, hogy hogyan, miben jelensz meg, ezt jobban befolyásolja, mint gondolnád.

Természetesen abból kell kiindulnod, hogy hol találkoztok, és melyik napszakban. Egy esti program, esetleg egy elegánsabb hely szépen leszűkíti neked a kört, meg is könnyítve a dolgodat. Ha csak egy laza, délutáni séta+fagyi/kávéról van szó, akkor igazából bármit felvehetsz, amiben jól érzed magad.

1. Lehet, hogy nem is gondolnád, de nagyon fontos a ruháid mérete.Szereted a bő, hosszú pólókat? Biztosan kényelmesek a mindennapokban, ahogyan a bő fazonú, kopott szárú farmered is. Azonban ha ilyesmikben jelensz meg, azzal akaratlanul is azt az üzenetet közvetíted, hogy tojsz az egészre. A nagy ruhák slamposságot, lustaságot, nemtörődömséget közvetítenek. Neked viszont most az a acélod, hogy lenyűgözd őt. Válassz tehát olyan felsőrészt, ami pontosan illeszkedik a méreteidhez. Nem kell, hogy szűk, izompólóban feszíts (a magamutogatás sem nyerő), inkább a középútra törekedj.

2. Nagyon, nagyon! fontos a cipőd is. Ha egy koszos, szakadt cipőben jelensz meg, biztos lehetsz benne, hogy észreveszi. Ápolatlanságot, trehányságot sugall, csakúgy, mint az ápolatlan, koszos körmök. Szóvá tenni neked nem fogja, de megjegyzi, és hidd el, nem piros pontként. Ne szandálban, vagy papucsban menj, hacsak nem a strandon, vagy vízparton randiztok. Ha a cipőd fűzős, ne feledkezz meg azok tisztításáról sem, főleg a fehérek esetében!

mit-vegyel-fel-az-elso-randira

3. A színeket is gondold át. Ne legyél túl hivatalos, vagyis kerüld a feketét, a fekete-fehér kombinációt, a csupa szürke, kékes öltözéket. Ezek nagyon formális jellegűek, és nehezíteni fogja a hangulat oldódását. A színekkel kifejezheted magad anélkül, hogy egy szót is mondanál. Legyen rajtad valami élénk, vidám szín. A narancs, a zöld, vagy például a sárga közvetlenebb, és nem lesz olyan érzésetek, hogy egy állásinterjún vagytok. A természetes, pasztellszíneket is kerüld, mert azok önmagukban elég unalmasak, és általuk te is annak tűnhetsz. Viszont ne legyen a pólód neonszínű, vagy pink. Ha túlzásba esel, akkor kétségbeesettnek fogsz tűnni, mintha így akarnád felhívni magadra a figyelmet.

4. A részletekre is figyelj oda. Ha általában színes, vicces zoknit hordasz, akkor most sem kell fehéret húznod. Szereted a mintás öveket? Akkor most se tegyél bőrövet. Ha fordítva van, és szereted a letisztult, elegáns dolgokat, akkor mutasd meg azt! A lényeg, hogy minden téged, és az ízlésedet tükrözi. Törekedj arra, hogy minél jobban meg tudd mutatni a személyiségedet. Valószínűleg egy randi alatt úgysem lesz idő arra, hogy teljesen megismerjétek egymást, így ezek a dolgok segítenek a pontosabb kép kialakításában.

5. Nem kell öltönyben menned az első randira (kivéve, ha a helyszín megköveteli). Ha a mindennapokban is szeretsz kiöltözni, akkor most is nyugodtan vehetsz zakót. Hogy mégse tűnjön úgy, hogy „üzletelni" készülsz, akkor ing helyett pólót vegyél a zakó alá (jó minőségű, szép darabot, nem pedig a legkopottabb, kinyúlt kedvencedet). Az öltönynadrágot is cseréld le farmerre, ami ne legyen koptatott, mintás, lógó, vagy túl szűk. Egy sötétszínű, egyenes szabású klasszikus fazon a nyerő.

6. A parfümökkel bánj csínján! Igaz, a nők imádják, ha egy férfinek jó az illata, de ez még nem jelenti azt, hogy a fél üveget magadra kell fújni. Egy-egy fújás a mellkasod felső részére épp elég. A nyakról hamar elillan az illat, az inged alól viszont vonzani fogja őt, és akaratlanul is arra ösztönözni, hogy közeledjen feléd.

 

Megtekintések száma: 145325


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet