Napszemüveg trendek- 2013

2013 Április 14

A tavasszal együtt a napszemüvegek szezonja is itt van.

Retró formák újragondolva-
Lehet, hogy többeknek eszükbe jut a nagypapa régi, vastag, műanyagkeretes szemüvege, ha végignézi a Gucci, Tom Ford, Armani, vagy a Dolce&Gabbana kollekcióit. A színek is a régi darabokat időzik. A sötétbarna, fekete keret aranysárgába hajló, foltos mintája egyértelműen az előző generációt idézi.

napszemuveg-trendek-2013

Stallone könnycsepp alakú lencséje sem maradhat ki a kínálatból. Hogy újítsanak is rajta valamit, a lencsék színét variálták, illetve elhagyták a vékony fémkeretet, ami annyira jellemezte ezt a formát. Helyette műanyag keretet kapott, ami teljesen körülöleli. Hogy jól működik-e a fiatal verzió, vagy továbbra is a régi klasszikus lesz a kedvenc, azt döntsétek el ti.

napszemuveg-trendek-2013

Hangsúlyos-
A vastagság és a műanyag marad, a hangsúly pedig tovább nő. A legtöbb, erre az évre tervezett szemüveg kereténél a felső vonal szinte teljesen egyenes vagy megduplázott. A lencsék nagysága is elég nagy.

napszemuveg-trendek-2013

Felső sor-
Ami egy teljesen újszerű formát ad a szemüvegeknek, hogy a lencséket dupla vonal köti össze, vagy pedig egyetlen egy. Az orrtól egészen a szemöldökig felkerült az összekötés, ami középen, a lencsék között fut.

napszemuveg-trendek-2013

 

Megtekintések száma: 7468


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet