Neked mi van a zsebedben?

2013 Március 17

A nők és a férfiak nem is különböznek annyira: mindkettő telepakolja, a nő a táskát, a férfi a zsebét... Egy teletömött férfizseb viszont nem elég, hogy csúnya, de még kényelmetlen is, főleg, ha le kell ülni. Néhány ötlet viszont segíthet, hogy nagyobb rend legyen a nadrágban.

Ha a pénzt, a névjegykártyákat, cetliket a zsebedbe tömöd, akkor azért, ha régi, elrepedt, elszakadt, megkopott, akkor azért van itt az ideje, hogy beszerezz egy új pénztárcát.
Vagy bőr, vagy semmilyen...
Egy bőrből készült pénztárcával nem hibázhatsz. Klasszikus, férfias, és, ami nagyon fontos, hogy tartós! A fiatalok előítéletesek lehetnek vele, gondolván, hogy túl komoly, vagy, hogy csak az idősebbeknek való egy ilyen darab, de ez nem igaz. Ha huszonévesen húzol elő egy elegáns, belül szépen elrendezett tárcát a randi végén, biztos lehetsz benne, hogy a lány férfiasnak lát majd és tiszteletet ébresztesz benne és komolyan vesz majd. Mégpedig ha egy lány felnéz rád, akkor biztos a siker! Ne ijedj meg attól, hogy több pénzt kell kiadnod érte, mert ez esetben tényleg minőséget veszel. Egy olcsó, de rossz minőségű tárcát többször kell cserélni és így többet is költesz rá.

neked-mi-van-a-zsebedben
A legjobb, legnépszerűbb, leggyakoribb a ketté, vagy félbehajtott pénztárcák. Bárhová magaddal viheted, elférnek a nadrágod hátsózsebedben, vagy a zakód belső zsebében. Ahogy annak lennie kell, külön kis zsebek, rekeszek segítik a névjegykártyák, hitelkártyák közötti eligazodást.

Ha túl sok névjegykártya gyűlt már össze a zsebedben, vagy épp a te kártyáid várnak még kiosztásra, akkor egy külön erre a célra tervezett kártyatartót is használhatsz. Ezzel elkerülöd a tűltömött tárca hordását, ami se nem kényelmes, se nem szép. Ha szereted a luxusholmikat, akár egy elegáns, fémből készült darabot is beszerezhetsz, ami azon kívül, hogy szép, még tartós is. Egy ilyenben biztosan nem gyűrődnek meg a névjegyek vagy más jegyzeteid.

neked-mi-van-a-zsebedben

A bankjegyek tárolására, rendben tartására is van más mód a tárcán kívül. A pénzcsipesz összefogja a bankókat, így azok nem csúsznak szét, amikor kiveszed a zsebedből, vagy amikor fizetni akarsz. Nagyon sokféle, egyedi darabból lehet válogatni. A hagyományos formákon át a színes, mintás, figurás változatig mindent megtalálsz. A fémből készült a legelegánsabb, és akár a monogramodat is belevésheted. Egyelőre nálunk még nem gyakori, hogy valaki ilyet használjon, így egy ilyen kiegészítő beszerzésével igazán egyedivé válhatsz, stílusával, formájával pedig megmutathatod a személyiségedet. Igazán stílusos kiegészítő!

neked-mi-van-a-zsebedben

Az aprópénztartók már sokkal elterjedtebbek, ismertebbek. Akár a kulcstartón is hordhatjuk őket, és mivel így könnyű eligazodni az érmék között, nem kell percekig turkálni a zsebekben a megfelelőért kutatva. Ez, és a pénzcsipesz is megfelelő lehet ajándéknak barát, testvér, vagy akár egy kolléga számára is.

 

Megtekintések száma: 7531


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet