Nélkülözhetetlen ruhadarabok 2. rész

2018 Április 22

Az előző részben megtaláljátok az első 5 alap ruhadarabot, amelyeknek a szekrényetekben lenne a helye. Most nézzük a lista másik felét:

6. Szürke kerek nyakú póló
A főszerepet is szánhatod neki, de kiegészítő darabként is remekül működik. Egy színes, tarka ing alatt jól ellensúlyozza a színeket. Egy V-nyakú pulóver alatt is jól mutat, ha réteges öltözködésre kerül a sor. A szürke jobban kombinálható, mint a fekete vagy a fehér, mert kevésbé formális, de mégis semleges szín. Hogy önmagában is tudd hordani, és ne úgy nézz ki, mint aki épp a garázsból bújt elő, egy jobb minőségű darabot válassz Ha az anyaga már kikopott, kinyúlt, akkor lehet benne barkácsolni otthon.

nelkulozhetetlen-ruhadarabok-2-resz

7. Fekete V-nyakú pulóver
Egy újabb klasszikus. A legegyszerűbb módja annak, ha elegáns megjelenésre vágysz, de nem akarsz túlzásba esni sem. Egy alkalmi nadrággal (öltönyöd nadrágja), és egy inggel párosítva máris útra kész vagy, és nyugodtan otthon hagyhatod a zakód. Farmerrel párosítva szintén férfias, de lazább megjelenést nyersz.

nelkulozhetetlen-ruhadarabok-2-resz

8. Egyenesszárú vászonnadrág

A farmered akármennyire is jól, és változatosan kombinálható, mégsem hordhatod állandóan. Egy semleges színű klasszikus szabású nadrág jól fogja helyettesíteni. Bézs, homokszín, vagy olivazöld színeket válassz, de a szürke és a barna is jó. Szintén bárhová felveheted. Inggel a laza nyári iszogatáshoz haverokkal, vagy egy randira, egy sötét, vagy színes inggel és fehér zakóval pedig akár egy nyári esküvőre is elmehetsz benne. Ha az utóbbi verziót szeretnéd kipróbálni, akkor a baloldali képen látható színt válaszd!

nelkulozhetetlen-ruhadarabok-2-resz

9. Fűzős alkalmi cipő
Egy fekete alkalmi cipő a legjobb barátod lesz. Ott lesz, ha elegáns eseményre vagy hivatott, ott lesz veled, ha esküvőre kell menned, elkísér a tárgyalásokra, az üzleti utakra, vagy temetésre. Ugyanúgy előveheted, ha farmeros estéd van. Egy elegáns bárba, vagy, ha táncolni, koktélozni viszed a barátnődet, akkor már csak egy hosszú ujjú inget kell magadra kapnod és készen is vagy. Ha nem vagy zakó-ellenes, akkor mindenképp vedd fel, mert ezzel a farmeros kombinációval imádni fogja a barátnőd!

nelkulozhetetlen-ruhadarabok-2-resz

10. Szürke öltöny
Természetesen a fekete öltönyödet se hajítsd ki, mert akad alkalom, amikor csak az jöhet szóba. De egy közepes sötétségű szürke kevésbé hivatalos megjelenést ad, így az irodába, tárgyalásra, üzleti találkozókra sokkal jobb választás. Külön-külön is hordható a zakó és a nadrág, amitől csak nagyobb lesz az értéke. Állásinterjúra kizárólag ezt a színt ajánlom, mert a fehér túlságosan hivalkodó lehet, a fekete pedig nagyon komor. Nyugodt szívvel áldozz rá egy kicsivel több pénzt, hiszen sokat fogod hordani, ezért időtálló, minőségi darabnak kell lennie.

nelkulozhetetlen-ruhadarabok-2-resz

Ha ezt a 10 darabot beszerzed, akár sötétben is nyugodtan felöltözhetsz, biztosan jól fogsz kinézni. Ezek mellé már csak ki kell választanod pár színt, ami tetszik, egy két mintát, kockásat, vagy csíkosat, attól függően, hogy melyiket hordanád szívesebben.

 

Megtekintések száma: 208491


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet