Őrült férfitrendek 2013-ban: Metálfény!

2013 Február 20

A filmek által 2000-es évekre jósolt futurisztikus jövő utolérni látszik minket. 3D-s tévék, érintőképernyők, és hologramos telefonok után a divatban is eljött, aminek jönnie kellett: 2013 tavaszán metálfényű, csillogó, szemet vakítóan fényes ingekbe ütközhetünk majd az utcán.

Képzelj el egy hagyományos, duplagombolású ballonkabátot, csak úgy, amolyan detektívesen. Minden alkatra illik, praktikus, örök darab. Szeretjük. És most képzeld el ugyanezt metálfényű fukszialilában! Igen, nem elírás. Ha tetőtől- talpig fémbe öltöznél, most azt is megteheted! Ingeket, öltönyöket, kabátokat, dzsekiket, mindent megtalálsz továbbra is a boltokban, csupán a megszokottnál kicsit fényesebben.

orult-ferfitrendek-2013-ban-metalfeny

Na azért nem kell megijedni, akad olyan tervező is, aki nem akarja a férfiakat teljes űrszerkóban látni, és csak néhány részletet tett meg fényvisszaverővé. Egy gallér is sokat változtat az összképen, és ha olyan színt sikerül választanod, amelyik kiemeli az arcod színeit, a szemedet, a bőrödet, akkor még jól is jársz vele!

orult-ferfitrendek-2013-ban-metalfeny

A legbiztonságosabb, ha a feketével próbálod ki ezt az új trendet. Ha belegondolsz, hasonlóan néz ki a bőrdzsekidhez. Más fényessel ne keverd, vagy akármilyen más feltűnő dologgal (pl. strasszok, szegecselés), mert az más sok lenne.

{loadposition szoveg}
Maga a fényesség ereje változó. A legerőteljesebb fény már-már csomagolópapír hatással bír, amíg egy mattabb, de még mindig metálos szín igen is hordható, még akkor is, ha ez elsőre nem tűnik biztosnak. Egy csokibarnával egyébként is jól mutat a narancs, de ha a egy kis fényt is adunk a felületnek, akkor a barna mélységét, sötétségét még jobban kiegyenlíti. Ugyanígy, a szürkéhez jól megy a lila, vagy a kék csilli-villi árnyalatai, de feketével inkább ne kombinálja senki, mert túl nagy lehet a kontraszt és az egész összhatás jelmez-szagú lesz. Persze, ha valaki a showbizniszben mozog, és fellépőruhát keres, akkor ez az ő trendje lesz!

orult-ferfitrendek-2013-ban-metalfeny

A Versace is bevállalta. Ők a metálfény nevéhez hűek maradtak, és ezüstös, fémes színekben gondolta ki az összeállításait, öltönyöket. Igaz, mindezt egy erősebb pinkkel párosította, amivel rögtön feltűnőbb a kép. Hogy egyedit is alkosson, egy ujjatlan zakót is végigvonultatott a kifutón, szintén pinkben, arany gombokkal. Még a legmerészebbeken sem tudom elképzelni, még buliban sem. Cirkuszba esetleg, csak nehogy megvaduljanak a látványtól az állatok...

orult-ferfitrendek-2013-ban-metalfeny

Hordható? Naná!
Ahogy mondani szokták, a kevesebb néha több. Ha kipróbálnád, de nem akarsz nevetség tárgyává lenni, akkor kezd egy övvel, egy cipővel, egy fényes nyakkendővel. A semleges, visszafogott színeket feldobja, és anélkül hívod fel magadra a figyelmet, hogy az ciki lenne. A lányoknak is bejössz majd, hiszen a csajok díjazzák az egyedi stílusú pasikat, és azt, ha mernek újítani!

orult-ferfitrendek-2013-ban-metalfeny

 

Megtekintések száma: 7651


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet