Őrült férfitrendek 2013-ban: Rövidnadrágos öltöny!

2013 Február 06

A tervezők az élére vasalt, elegáns nadrágok rövidített verziójával rukkoltak elő. Elsőre szokatlanul hangzik, és úgy is néz ki, de ha belegondolunk, lehet, hogy csak azoknak akarták megkönnyíteni a helyzetüket, akik kánikulában is kénytelenek öltönyt/zakót viselni.

Mert igen, ezeket a nadrágokat zakóval is lehet hordani! Sőt, külön kollekciók születtek rövidnadrágos öltönyökből, tehát már eleve egy szettként lehet őket megvásárolni. Ahogy a hagyományos elődnél, itt is találunk egy- vagy kétgombos zakót, szimpla, vagy dupla soros gombolásút, tehát attól nem kell megijednünk, hogy a lehetőségek szűkültek. A színek között a szürke dominál, de nyári viselethez mérten megjelentek a világos, halvány árnyalatok, például a kék, vagy a melegebb árnyalatú lazacrózsaszín. Ezek fehér nadrággal jól társíthatóak.

orult-ferfitrendek-2013-ban-rovidnadragos-oltony

A nadrágok hossza tervezőként változó. A combot megmutató, rövidebb fazonok hatnak a legfurábban, és elővigyázatosnak kell lenni velük, mert hogy nézne már ki az, hogy a boxer kivillan a nadrág alól, mert az hosszabb nála??? Ebben az esetben két lehetőséged van: vagy átpártolsz egy másik alsónadrágfazonhoz, vagy nem hordasz ilyen nadrágot. (Lássuk be, az első variáció sokkal nehezebb küldetésnek tűnik!) A hosszabb, térd fölött végződő nadrágokra már jobb ránézni, és nem fenyeget az a veszély sem, hogy bármi is kikukucskálna alóla. Ezzel a hosszal könnyű azt a halálos bűnt is elkerülni, hogy a zakód hosszabb legyen a nadrágodnál. Ezt kifejezetten azért említem meg, mert a kifutón erre is láttunk példát.

orult-ferfitrendek-2013-ban-rovidnadragos-oltony

De ne higgyük, hogy ezzel véget is ér az ötletek sora! Az újszabású öltönyökhöz volt, aki aprómintás, színes, virágos inget választott, vagy a nadrágot képzelte el színesen és csíkosan, de a legvadabb elképzelés az élénk, már-már neonnarancssárga öltöny.

{loadposition szoveg}

Hogy hordhatóak-e ezek a darabok? Igen! Megfelelő ruhadarabokkal párosítva, szolid, semleges színekben teljesen viselhetőek és még praktikusak is! Nyaraláskor, vízparton, hajókázáskor, esti sétákkor, és még sorolhatnám. Persze nem zakóval, hanem egy feltűrt ujjú inggel, a nyakánál lazán gombolva, flip-floppal vagy hajóscipővel. Hiszen vannak férfiak, akik az elegáns stílust részesítik előnyben, és nekik jó megoldás ez a rövid, de mégis elegáns, férfias fazon.

orult-ferfitrendek-2013-ban-rovidnadragos-oltony

 

Megtekintések száma: 8247


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet