Pocakod van? Így öltözz!

2013 November 18

Amennyiben nem vagy elégedett önmagaddal, mert eresztettél egy kis pocakot, de szeretnél csinosan öltözködni? Szolgálhatunk néhány jó tanáccsal. Az alábbi tippek betartásával sokat lendíthetsz az önbizalmadon!

Színekkel emeld ki és takard el!A sötét színek eltakarják a kényes területek, hisz köztudottan slankítanak a sötét árnyalatok. Viszont nem érdemes csak feketébe bújni, amit kiemelnél magadon azt bújtasd világos színbe!

Felejtsd el a mintákat!
Optikailag kövérítenek a széltében csíkos, vagy apró mintás ruhadarabok. Amennyiben szeretnéd követni a trendet csakis függőlegesen csíkos mintájú ruhát viselj, mert az egy kicsit megnyújt!

Hord a méreted!
Fontos, hogy olyan méretű ruhát válassz amekkora valójában van. A túl feszülős darabok szörnyen előnytelenek, mint ahogy a nagyobb méretűek is. Lehet, hogy nem ismered még a pontos méretedet, de az üzletben számíthatsz az eladók segítségére. Nekik érdekük, hogy elégedetten távozz, hisz akkor számíthatnak rá, hogy újra visszatérsz.

{loadposition szoveg}

Ne hanyagold az anyagot!
Az is lényeges a mintán és a méreten kívül, hogy milyen anyagból készült ruhát választasz. A vastagabb anyagok sokszor előnytelenek. Természetesen télen nem öltözködhetsz vékonyan. Viszont a pufi kabátok helyett öltözködj rétegesen, mert a több réteg általában megtöri az alakodat.

Legfontosabb a fazon!
Pocakban erős vagy? Válassz olyan fazonú felsőrészt, ami inkább a nyak irányába tereli a figyelmet. Színnel, vagy figyelemfelkeltő gallérral ellátott felső segíthet rajtad. A trikókat kerüld el, mert a hasra terelik a hangsúlyt. Viszont a bővebb ujjú vagy a hosszú csuklóig érő, megfelelő méretű ingek kimondottan előnyösek számodra.

Karcsúsított nem csak nőknek!
Nem csak a nőknek készítenek karcsúsított ruhákat. Számtalan inget, zakót gyártanak már karcsúsított fazonban. Igazán elegáns lehetsz, miközben takarod a kényes testrészeket. Zakód inkább a keményebb anyagból készüljön, mert az megtartja a feszes formáját, így eltakarja a kínos domborulatokat.

 

Megtekintések száma: 7680


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet