Srácok le az ülepes gatyákkal!

2013 Április 26

Már megszokhattuk, hogy a csajok rendszeresen követik a divatot, és ennek megfelelően öltözködnek. Vannak, akiknek kevésbé előnyös egy-egy ruhadarab, de mégis előszeretettel hordják. Meglepő, hogy a férfiak is egyre gyakrabban esnek ebbe a hibába.

A nőknél megszokottabb, hogy hajlamosak annak megfelelően felöltözni, ami az aktuális divat, mint annak megfelelően, ami előnyösebb számukra. Ez betudható egy női szeszélynek, vagy a racionális gondolkodás, illetve az önkritika hiányának. Amikor ez a pasikon figyelhető meg, azt egyenesen kiábrándítónak tartom. Az új őrület, az ülepes nadrág, amire egy ideje már a rákattantak a lányok a kollekció debütálásakor. Az egyre jobban elterjedt gatyák a férfiakhoz is betörtek, erre már az utcákon is találhatunk példát. A minap találkoztam egy sráccal, aki épp egy igen trendi szettben próbált érvényesülni a mindennapokban - nem túl sok sikerrel.

A fiúknál ez a fajta stílus nem igazán kelt férfias benyomást, mitöbb, kifejezetten taszító látvány. Nőknek is előnytelen ez a fazon a legtöbb esetben - természetesen akadnak kivételek, de a köztudatban leginkább a trendorientáltság miatt elfogadottak ezek a fazonú nadrágok.A srácokon ez a látvány még sokkolóbb, egyenesen nevetségesen festenek. A sportos megjelenést akarták kihangsúlyozni a pamut anyagból készült nadrágok, de ezzel csak rontottak a helyzeten, hiszen még rosszabbak azok a kiadások, amelyeket nem farmerból varrtak meg. Igen erősen hangsúlyozza a csípőt, és a combokat. A férfiaknál is erősen a fenékre tereli a figyelmet, ami valljuk be, elég "férfiatlan". Nem azzal van a gond, hogy a fiúk is követik a divatot, hanem azzal, hogy meggondolatlanul teszik ezt.

{loadposition szoveg}

Rengeteg előnyös cuccot dobnak piacra, amelyek a pasiknak is kedvezőek és divatosak. Az ülepes nadrág a legkevésbé mondható csinosnak, illetve menőnek, bármennyire is divatosnak mondott a nagyobb trendmagazinok, és divattervezők által. Ne dőljetek be ennek, ez csak és kizárólag egy marketing fogás, amit a pénzetek jól irányzott elköltésére szántak. Szóval nyíltan, nem titokban kimondva ez a fazon nem csak a nőknek, de a pasiknak is a legelőnytelenebb az eddigi trendek közül. Azt tanácsolom Nektek srácok, hogy mielőtt mindenképpen divatosan szeretnétek megjelenni, vagy csajozni a legújabb ruhákban, előtte mindenképp kérjétek ki lánybarátaitok véleményét. Tudjátok, nem minden arany, ami fénylik.

Forrás: napiaszonline.hu

 

Megtekintések száma: 7471


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet