Szeretem a testem!?

2013 Február 26

Megkérdeztem jó pár embert, hogy mennyire lehet hasznos számára, amikor a stylist beállítja a tükörbe egy általa kiválasztott öltözetben, s arra ösztönzi, hogy mondogassa magának, mennyire szereti a testét? Szinte ugyanazokat a válaszokat kaptam: az elképzelés nem rossz, hogy az embereket a pozitív én látás irányába tereljék ezek a műsorok, csak ez így önmagában legtöbbször kevés! Miért is?

Vannak ugye olyanok, akik jogtalanul elégedetlenkednek, hiszen külsőleg szinte tökéletesnek mondhatók. Vannak, akik tudják is  magukról, mennyire jól néznek ki, csak színjátékból panaszkodnak, mert imádják, ha dicsérik őket. Számukra bőven elég néhány jó öltözködési és egyéb tipp. Viszont nagy számban fordulnak elő azok, akik joggal nincsenek kibékülve kinézetükkel.

{loadposition szoveg}

 

Nekik már nem elég néhány előnyösebb cucc, smink meg frizura! Szükség van minderre, csak akkor van gond, amikor mindez lekerül róluk: a probléma tehát megmarad, ugyanúgy néznek ki, ugyanúgy szégyellnek meztelenül mutatkozni partnerük előtt. Akkor miért is hazudjanak magukat ámító szavakkal, hogy jaj de jó a testük és mennyire elfogadják, szeretik azt?!

Ne szeressék! Ha mód van rá, változtassanak rajta! Arra kapjanak ösztönzést, hogy ne a tévé és a számítógép előtt ülve siránkozzanak, hogy jaj de kiábrándító a testük, hanem menjenek mozogni! Keressenek fel egy szakembert, aki kidolgozza a megfelelő edzéstervet, használjanak valóban jó alakformálást segítő krémeket, módszereket, s táplálkozzanak megfelelően! Na ezután, a kívánt alak elérése után, jöhet a stylist , kiteljesítve az önbizalmat!

Mindezek után őszintén mosolyogva lehet mondani, hogy ,, Szeretem a testem! Jól nézek ki! Megdolgoztam érte! "

 

Megtekintések száma: 4797


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet