The Rock- köveire bontjuk A Sziklát

2013 Április 02

A G.I. Joe után most Herkules szerepére készülő Dwayne Johnson példaképe sok férfinak, és a nők sem vetik meg izmait. Most kielemezzük a színészt, így te is megtudhatod, hogy hogyan és mit hordjál, ha hasonló adottságaid vannak, mint Rocknak. Az öltözködési tippek segítségével hasonlíthatsz rá, ellesheted stílusát.

Dwayne-nek szép, arányos testalkata van, ami a jól kidolgozott izmainak köszönhetően még inkább hangsúlyos lett. Ami elsőre feltűnhet, az a nyaka, ami a testépítő gyakorlatoknak köszönhetően szélesedett, de ezzel egy időben optikailag rövidült is. Hogy az arányok visszaálljanak, a V-nyakú póló az ideális neki, amitől hosszabbnak tűnik a nyak. Ha te pont az ellenkezőjét szeretnéd elérni, akkor hordj szűk nyakú pólót, és ha teheted, akkor az inged alá is vegyél fel egyet. A folytonos, kerek forma a szemet vízszintesen vezeti végig a vonalon, ezáltal szélesebbnek látnak majd.

the-rock-koveire-bontjuk-a-sziklat

Ha a válladon, a felsőtesteden is szeretnél csalni egy picit, akkor olyan pólókat válassz, amelyek a felső részen mintásak. Ez oda vonzza a tekintetet, és hangsúlyos lesz a vállad. Olyan ingeket is találni, amelyek ezen a részen más színűek. Példának a spanyol, vagy latin-amerikai viseletet tudom felhozni, azok a legismertebbek. Válassz hasonlóan szabott darabot úgy, hogy a világos szín legyen felül. A fehér, és minden árnyalat, ami hozzá közel van, visszaveri a fényt és így „nagyítja" a viselőjét.

{loadposition szoveg}

Mivel lassan eljön a napos idő, térjünk ki a napszemüvegekre is. Az alábbi kép jól mutatja, hogy hogyan kéne, és hogy hogyan nem szabad szemüveget választani magunknak. Ha a keret, vagy a lencse formája tükrözi az arcunk formáját, az eredmény nem valami előnyös. Rock legjobb választása a vízszintes vonalú lencse, mert a hosszúkás fejformát szélesebbnek mutatja, és ellensúlyozza a hangsúlyos állat. A keret méretére is oda kell figyelni, ha túl kicsi a szemüveg, az olyan hatást kelt, mintha rászorult volna a fejünkre.

the-rock-koveire-bontjuk-a-sziklat

Ha már szóba került az álla, érdemes megnézni azt, hogy milyen a színész, amikor hajat növeszt. A hajvonala annyira éles, hogy az arca teljesen szögletessé válik. Azzal, hogy leborotválta a fejét, lekerült a hangsúly a már előbb említett állcsontjáról és visszabillentek az arányok.

the-rock-koveire-bontjuk-a-sziklat

Kihangsúlyoznám a bőrét is, mert vannak bizonyos színek, amik ennek a típusnak egyáltalán nem előnyösek. Akinek hasonlóan sötét, karamelles bőre van, az felejtse el a hófehéret, az égszínkéket, a rózsaszínt, a világos lilát és a többi hideg, világos színt. A kép is jól mutatja, hogy ezek besárgítják, vagy sápadtnak mutatják az arcot. A narancs, a barna, a katonazöld, a mélykék, és valamennyi sötétebb árnyalat viszont nagyon jól áll neki.

the-rock-koveire-bontjuk-a-sziklat

 

Megtekintések száma: 4718


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet