Tombol a digitális láz

2012 Decemberr 23

A nyolcvanas években már nagy sikert aratott kis kütyük újra reneszánszukat élik. A Casio, a Black Dice, sőt még a Rubber Strap is igen csak mutatós darabokat dobtak piacra.

Az abszolút retro értékeket képviselő Casio elég jól megőrzi a régi hagyományokat a négyzetes számlappal, kis oldalpöckökkel, amik tökéletesen kivilágítják a számlapot, stopperként is tökéletesen alkalmasak, és ne feledkezzünk meg a fémes csillogásról sem.

A letisztult vonalat képviselő Black Dice féle óra egyszerű. Tökéletes azoknak az embereknek, akik inkább egyszerűek és nem a kirívóságra törekednek.

Na erre mondhatjuk, hogy Totál különc világ.

A Rubber Strap által piacra dobott órák eltérnek az előzőktől. Piros ledes számok, égszínkék szíj. Ez bizonyára minden szemet vonz. Fiatalos, igazi kis bevállalós darab. De jól néz ki. Természetesen azért az Asos, a Puma, a Neff, az Adidas és már az Apple is piacra dobott csinos darabokat.

Egy biztos, mindegyik elérhető áron van és minőségileg is jól össze vannak rakva.

.tombol-a-digitalis-laz

Különlegességek mindig akadnak. Példák közé sorolhatjuk az Iron Samurai karórákat, amik egy cseppet sem néznek úgy ki mint a fent említett átlagdarabok.

{loadposition szoveg}

tombol-a-digitalis-laz

Szóval uraim, igen változatos a paletta óra téren is. 

 

Megtekintések száma: 8391


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet