Új trendőrület terjed a neten: swants!

2013 November 25

Csinálj magadnak nadrágot a pulóveredből!

A hideg is lehet ihletadó, ahogyan ennél az új ruhadarabnál is történt. A swants (sweater pants= pulóver nadrág) készítéséről szóló anyagok ellepték a videómegosztó portálokat és a blogokat, a "hogyancsináld" videókból lépésről- lépésre megtanulható, hogyan alakíthat magának mindenki nadrágot egy megunt, kötött pulóverből.

uj-trendorulet-terjed-a-neten-swants

A közelgő, állítólag nagyon kemény tél egyik slágere is lehetne a tarkabarka ruhadarab, hiszen kétségkívül nagyon meleg, melegebb, mint a nadrágok, amiket a férfiak általában hordanak. A praktikusság mellett azonban az már kérdéses, hogy hányan mennének így az utcára.

{loadposition szoveg}

A jégeralsó, az alsóruházat, vagy általánosságban említve a réteges öltözködés nem túlságosan népszerű a férfiak körében (pedig a fázósabbak komfortérzetén biztosan javítana), így nehéz elképzelni, hogy a swants más véleményt váltana ki az erősebbik nemből.

uj-trendorulet-terjed-a-neten-swants

Stephen West viszont úgy gondolja, hogy az alsótest ugyanúgy megérdemli a meleget, mint a felsőtest, ezért a kötésminta tervező blogger gondolt egyet, elővett a szekrényéből egy pulcsit, nézte jobbról, nézte balról, majd kipattant a fejéből az ötlet.

Weboldalán rengeteg fotót és az átalakítás folyamatait is részletesen közölte, így aki szeretné, az ezentúl a lábán hordhatja a pulóverét. Te köztük leszel?

swants tutorial

 

Megtekintések száma: 7572


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet