​Alkalmas a modern jogdíjhoz ez a luxus jacht

2020 Augusztus 07

Az új szabványok szuperyachtként történő meghatározása egy 25 méteres Escalade nevű trimonoran hajókoncepció. Ez egy új lépés az innováció irányában a tengeren, mivel a Trimonoran három vékony hajótestből áll, így az Escalade rendkívül bőséges, legalább 30% -kal nagyobb teret és nagyobb stabilitást és kevesebb vízállást biztosít. A hajótest nagyon gyengéden vágja le a hullámokat, ami simább vitorlázást eredményez, mint a standard hajótest. Hidd el vagy nem, de ez a szupersztár-koncepció már 20 éve történik a kialakításban, és végre megfogalmazódik, amikor Baran Akalın tervező összeállt G. Jelle Bilkerttel a holland Anwigema cégtől. Az Escalade egy fényűző szépség, becsült legnagyobb sebessége 42 csomó, mivel ezt az új generációs szuperyachtot hidraulikus meghajtórendszer hajtja meg. Nagyon avantgárd, átfogó kutatás eredménye és szuper luxus. Csak az alábbi képek ellenőrzése segít valóban megérteni annak mesésességét 

Ez a 25 méteres superyacht kabinokat tartalmaz; egy mester, egy VIP és két dupla vendég kabin az alsó szinten. A hajónak külön hely van a legénységnek és a garázsnak is.

Napozó és pihenő helyek bonyolultak a fedélzeten, a napfények a főfedélzeten, a másik pedig az íjnál helyezkednek el. Egy üveg alsó jacuzzi ül a létrán.

Az étkező, a társalgó és a garázs mozifilm képezi az üvegszalon részét, amely tükrözött mennyezetet tart és nagyszerűen elmerül.

Celia Sawyer felelős a meleg tónusú és fényűző belső terekért. Földes hangokat választottak a márvány és az egyedi készítésű szekrények mellett.

A szupersztár több mint kényelmesen elfér négy vendég és egy két tagú legénység társaságában.

forrás: Luxurylaunches

 

Megtekintések száma: 36392


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet