Budapest legjobb lakásfelújítói is elámultak ezen a kellemes otthonon

2018 Június 09

Budapest legjobbjai egyértelműen a nagy szakembergárdával a hátuk mögött álló Magyarósi Csaba és Szűcs Ádám által irányított “Én menő lakásom” csapata. Szakértelmükről már korábban is ejtettünk néhány szót. Azonban vannak olyan király megoldások, amik mellett ők sem tudnak elmenni szó nélkül. Ezek itt épp olyanok.

A budapesti szakemberhiány, és a piac lefölözése reményében az építőiparba özönlő sok tapasztalatlan és hiányos tudású vállalkozó miatt Budapesten egyre többször futunk bele rossz minőségű felújításokba. Üdítő látni, amikor egy egyszerű, de friss dizájntervet korrekt módon valósítottak meg a szakik, és ha látható az is, amikor kemény kézzel fogta őket, hogy a végeredmény szép legyen. Aztán vannak azok a lakások, ahol a tervező szabadjára engedhette a vágyait: olyan asztalt, olyan ágyat, olyan borítást és alaprajzi elrendezést találhatott ki, amilyet a legjobbnak gondolt. Nem szólt bele senki, nem spórolt a tulajdonos, nyugodtan költhetett a csempére másfél millióval többet, mint egy átlagos ember.

– avatta be a nagyérdeműt Szűcs Ádám.

Rendszeresen találkoznak egyébként különféle dekorációs megoldásokkal, mint például ez itt:

A következő elképesztő megoldás az álfal. Kicsit olyan, mintha az ember Indiana Jones kalandjait élné át modern körülmények között:

Sajnos nem divat az ablakba kiülő rész, pedig nagyon csábító tud lenni egy ilyen lakás:

A fürdőből átlátsz egy álkandallóra a nappaliban, és fordítva is. Különleges megoldás:

 

Megtekintések száma: 19305


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet