Hamarosan itt a Sziget!

2019 Július 23

Nagy reményekkel és izgatottan várják nemcsak országszerte, de nemzetközileg is a 2019-es Sziget fesztivált, amely idén erősebbnél erősebb nevekkel kecsegtet a látogatóinak.

Idén talán Ed Sheeran neve ugrik be mindenkinek először, ha a Sziget fellépőire gondol. Csiszár Virággal, a fesztivál nemzetközi booking menedzserével készített interjút a BP Magazin, amelyben a fiatal lány a következőt nyilatkozta:

,,Ed Sheeran koncertjével például sokéves álmunk válik valóra idén. Nagyon örült neki a magyar közönség, szinte rögtön elkeltek a koncertjére szóló napijegyek, ez lesz az első alkalom, hogy hazánkban fellép. Évek óta próbáljuk elhozni a fesztiválra, ezidáig nem jártunk sikerrel. Tavaly, amikor a Sziget ideje alatt a környékünkön koncertezett, örültünk volna, ha sikerül beiktatni egy budapesti dátumot is, de akkor sajnos ez nem illeszkedett a terveikhez. Az ügynök azt ígérte, hogy számolnak velünk, ha 2019-ben folytatódik a turné, de akkor ez egy nagyon távoli ígéretnek tűnt.”

Úgy tűnik, megérte várnunk az ügynök ígéretére!

Ha nem tudnád még, mely napokon nézz ki a Szigetre, itt egy kis segítség!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Check out what Evening Standard has to say about #IslandofFreedom!🙈⁠ Become a #Szitizen this summer and party at the "Budapest blowout" with: ⁠ Foo Fighters * Ed Sheeran * Florence + The Machine * Post Malone * twenty one pilots * The 1975 * The National * Macklemore * Martin Garrix and many more!⁠ ⁠ For tickets link in bio👆

Sziget Festival (@szigetofficial) által megosztott bejegyzés,

programok szigetfesztivál edsheeran sziget 2019 fellépők

 

Megtekintések száma: 14927


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet