Na, vajon mitől felnőttbarát?

2018 Július 25

Kizárólag 18 éven felülieknek! Nem kell rosszra, vagy, ki tudja, jóra gondolni. A Duna Relax Hotel egy felnőttbarát szálloda. Na, de mit is jelent ez valójában?

Hát, nemes egyszerűséggel azt, hogy itt nincsenek gyerekek. Felhorkanhatunk elsőre ugyan, de aztán végiggondolva, tulajdonképpen nem is rossz, sőt. Pihenni szeretnél? Lazítani, csak magaddal törődni? Vagy a pároddal jössz, és romantikázni akarsz? Nyugdíjas vagy és nem akarsz egy bombát a nyakadba a medencében úszkálva? Na, ez az a hely. Jakuzzi, csobogó, bárszék a medencében a koktélozáshoz. Nyugágyon elpilledés, ebédre egy jó sült lazacfilé, ribizliágyon túrógombóc. Csend, nyugalom, harmónia. És még bele se kezdtünk...

Vagy netán csapatépítő a kollégákkal, haverokkal? Hoppá, persze, mehet ez is. Pingpong, konditerem, úszkálás, este a bárban iszogatás. De előtte mauri masszázs, ki ne hagyjátok! Non plus ultra! Polinéz masszázs és életérzés. Tánc, dinamika, vérpezsdítés, de egyben lazítás. Nem árulok el többet. Jaaa, csendfürdőztetek már? Csak te és a víz halk moraja és csobogása. 20 percnyi teljes relaxáció, szakértő kezekkel Rendkívül nyugtató és lazító. Beszéljünk a szobáról. Elengáns, és abszolút felnőttekenek való. Ad egyfajta érdekes rangot a hotelnek. Akár a hotel előtti sétány és a Duna- part. Saját stég, naplemente, hajókázás, padon romantikázás. Ugye, hogy jól hangzik?

Duna Relax Szebeni István Prémium Tesztek Szebeni Istvánnal

 

Megtekintések száma: 128527


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet