PUSKÁS, A MUSICAL: INGYENES ONLINE VETÍTÉSSEL ÜNNEPLIK A LEGENDÁS FUTBALLISTA SZÜLETÉSNAPJÁT

2021 Március 26

A regisztráló érdeklődők közül 200 szerencsés juthat ingyenes megtekintési lehetőséghez

Idén április l-én ünnepelné 94. születésnapját minden idők legismertebb magyar sportolója, Puskás Ferenc. A legendás futballista életéről készült, és a tavalyi előbemutatón fergeteges sikert aratott Puskás, a musical alkotói különleges on-line eseménnyel tisztelegnek Öcsi bácsi emléke előtt: 200 szerencsés néző számára teszik lehetővé, hogy 2021. április 1-én este 20:30-tól a puskasmusical.hu oldalon zárt- és szűkkörű, ingyenes on-line vetítésen tekinthessék meg tavalyi előbemutató felvételét.

A Musical Neked Kft. alapítóit hosszú évek óta foglalkoztatta Puskás Ferenc, a legnagyobb magyar futballista alakja, míg végül tavaly elkészült a sportlegenda életét bemutató, az alakját a mai kor fiatalabb generációihoz is közel hozó zenés színpadi alkotás. A darab szerzői Galambos Attila és Szente Vajk, a zeneszerző Juhász Levente, a díszlettervező Rákay Tamás, a jelmeztervező Kovács Yvette, a darab producere pedig Szabó László.

Az izgalmas történet, a sodró lendületű hangszerelés és kiváló színészi játék mellett a darabot 60 táncos, 30 gyerekszereplő és látványos artistaprodukció teszi feledhetetlenné.

A főbb szerepekben Veréb Tamás, Fehér Tibor, Ember Márk, Kovács Gyopár, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Nagy Sándor, Szerednyey Béla, Harsányi Levente, Cseke Péter, Berettyán Nándor, Pásztor Ádám, Náray Erika, Barabás-Kiss Zoltán és Cseh Dávid Péter láthatók.

Az érdeklődők közül az előzetes regisztráció után sorsolják ki azt a 200 nézőt, akik azután az e-mailben érkező linkkel 2021. április 1-én este 20:30-tól megtekinthetik a páratlan látványvilágú előadás felvételét.

Az érdeklődők 2021. március 29-én hétfőn 12.00 óráig regisztrálhatnak a zártkörű vetítésre a www.puskasmusical.hu oldalon, a szervezők pedig március 30-án kedden 12 óráig értesítik a 200 szerencsést.

További információ: info@musicalneked.hu

puskás

 

Megtekintések száma: 14548


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet