Az LG bemutatta a világ első gördülékeny TV-jét

2019 Március 01

Hihetetlen, de tényleg igazzá vált amiről évekkel ezelőtt még csak ábrándoztunk.


Manapság egyre nagyobb divattá váltak a kisebbnél kisebb lakások, így az egyik elsődleges szempont a berendezkedés során a helytakarékosság. Az LG-nek hála nem kell többé azon aggódnunk, hogy mekkora lehet a legnagyobb TV amit még kényelmesen berakhatunk a nappalinkba, ugyanis megalkotta a gördülékeny képernyőt, amit akár pár másodperc alatt eltüntethetünk vagy éppen elővarázsolhatunk. Nem igényel sok helyet, mert a panel könnyű alumíniumból készült és mindössze 3 mm vastagságú.

Worlds-First-Rollable-OLED-TV-LG

Ugyan azt tudja, mint egy "normális" smart TV. Nyomon követi a leggyakrabban használt alkalmazásokat, funkciókat, majd a képernyő alján előtérbe helyezi azokat.

Worlds-First-Rollable-OLED-TV-LG-4

Ha éppen nincs szükséged az egész kijelzőre, mondjuk csak zenét szeretnél rajta hallgatni, akkor nem muszáj az egész képernyőt előhívnod, ugyanis beépítették az úgynevezett Line View-ot, ami annyit jelent, hogy csak egy kis része jelenik meg a képernyőnek. Ez a módot használhatod még diavetítésre vagy bekapcsolhatod a Mood üzemmódot, amivel különböző hangulatokat teremthetsz meg otthonodba.

Worlds-First-Rollable-OLED-TV-LG-1

Worlds-First-Rollable-OLED-TV-LG-3

Via ManofMany

technológia tv LG

 

Megtekintések száma: 55414


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet