Ilyen lenyűgöző lesz a Galaxy S8?

2016 Október 16

Project Deram néven látott napvilágot az a render videó, melyben bemutatják a jövő tavaszra beütemezett Samsung Galaxy S8 vadiúj kinézetét. Ez lehet a Samsung első keret nélküli telefonja?

A Samsung ismét nagy dobásra készül. A valaha általa gyártott legszebb és egyben legmutatósabb telefonjának a megalkotására készül.

A Project Dream kódnéven futó termék lehet a cég következő nagy dobása, és ahogy a videón is látszik, nem csak a kinézete lesz formabontó, hanem a telefon teljesítménye is.

Egyelőre csak a rajongók vágyaiból készítettek egy remek videót, de jó esély van, rá, hogy a végleges termék is tényleg így fog kinézni.

A render szerint az új zászlóshajó képernyője végre a keret szélétől a másik oldalig érhetne. vagyis valójában nem is lenne kerete, ezzel az első mobiltelefon lehetne, amelynek ily módon tényleg nem lenne kerete, és az egész területet hasznosítanák a kijelző számára.

Az eddigi Samsung telefonokra (is) jellemző Home gomb is eltűnhetne belőle, a helyét és funkcióját az ujjlenyomat-olvasásra is képes kijelző venné át. A készülék hátoldalán két kamera kapna helyet, ami alkalmas lehet a 3D-s fotózásra/filmezésre is.

A koncepció egyelőre csak egy rajongók által felvázolt, a Samsungnak is tetsző koncepció, de annyi bizonyos, hogyha a cég kiemelten foglalkozik a koncepcióval, jó esély van rá, hogy meg is valósítsa.

Ráférne egy igazán komoly siker a cégre, főleg az utóbbi hónapok Samsung telefon botrányai után.

Mint köztudott, a Samsung Note 7-esek típushibásak, és a cég az összes eladott ilyen típusú telefonját visszahívta, mivel azok kigyulladtak, felrobbantak, lángra kaptak váratlan pillanatokban.

Aztán a cserekészülékeknél is ugyanez megtörtént, a cégnél pedig vizsgálódások indultak meg.

Most valami hatalmasat kell dobbantania a Samsungnak, hogy visszaszerezze megkopott renoméját, és egy ilyen keret nélküli mobil koncepciója remek lehetőség lehet.

technika technológia tudomány mobiltelefonok

 

Megtekintések száma: 34607


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet