Kiváló minőség, megfizethető áron

2019 Október 11

Ne aggódj, ha még nem hallottad a Status Audio nevét.


A cég ahelyett, hogy hatalmas mennyiségű pénzt költene a termékek marketingjére és értékesítésére, a Status a kiváló minőségű audio termékek előállítására törekszik, amelyek önmagukért beszélnek - ez is segít abban, hogy ezek a termékek jó áron kerüljenek piacra, elkerülve a marketingköltségek jelentős részét. A Status BT egy nagyszerű példája annak, hogy egy kis cég is tud kiváló minőségű terméket előállítani megfizethető áron.

A BT One fejhallgató ára 99 USD. Általában a Ben Franklin árkategóriájú fejhallgatóknak olyan területeken kellett spórolniuk, amelyek befolyásolják a teljesítményt. Nem így a BT One-nal kapcsolatban.A BT-éknek fémből van a vázuk , nem pedig olcsó műanyagból. Szintén kemény tok jár hozzájuk, fekete, vagy barna színben.

Ami a hangminőséget illeti, a BT One az APT-X-et használja CD minőségű hangzáshoz. Az egyedi fejlesztés lehetővé teszi a magas és alacsony frekvenciák kiemelését. Ez a megközelítés - a csúcsokra és a mélypontokra összpontosítva - természetesebb hangot teremt, mint sok más hasonló fülhallgató esetében. A fejhallgató vezeték nélküli, a Bluetooth 5.0 használatával csatlakozik a médialejátszóhoz. A kapcsolat gyors párosítással és alacsony késleltetéssel rendelkezik. A BT Ones 3,5 mm-es kábeles csatlakozással is rendelkezik, ha a vezeték nélküli kapcsolat nem lehetséges. Az USB-C port 30 órás töltéshez használható.

M.Peet

Via Manofmany

hightech fejhallgató

 

Megtekintések száma: 90617


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet