Lifehack: Távolítsuk el a mobiltelefon kijelzőjén lévő karcolásokat fogkrémmel

2021 November 14

Igazából van értelme...

Természetesen mindannyian igyekszünk a lehető legjobban elkerülni a karcolásokat, de balesetek előfordulnak. Ha a kulcsokat és a telefont egy zsebben hagyjuk, elég nagy az esélye annak, hogy megkarcolódik a képernyő. És bár úgy érezheted, hogy itt a világvége, nem feltétlenül. Tudtad, hogy valójában elég könnyű megszabadulni ezektől a karcolásoktól? És ez a varázslatos összetevő biztosan megtalálható otthon a fürdőszobában!

Karcolások a kijelzőn

Lássuk be, ha a kijelződ úgy néz ki, mint az itt látható képen, nem sokat tehetsz a megmentéséért, maximum egy szakember, aki új kijelzőt tesz rá. Viszont a mi Lifehackünk el tudja távolítani a karcolásokat! Mindannyian ismerjük: A képernyő tökéletesen működik, de a kis karcolások szinte láthatatlanok. A görgetés és a lapozás során érezhetőekt. Ez az okos trükk segít végre megszabadulni tőlük.

Így működik

Valójában nagyon egyszerű. Szükséged lesz: a mobiltelefonodra, egy vattapamacsra és egy tubus sima fehér fogkrémre. Tehát nincs divatos fogkrém vagy mikrogyöngyökkel ellátott gél. Csak sima fehér fogkrém, ahogyan régen ismertük. Először is győződj meg róla, hogy nincs por vagy más szennyeződés a képernyőn, hogy ne okozzon további karcolásokat. Ezután tegyél egy kis fogkrémet egy vattapamacsra, és bőségesen vidd fel a karcolásra. Ezután a vattapamaccsal végezz apró körkörös mozdulatokat a karcoláson és körülötte. Ha a karcolás nem túl mély, látni fogod, hogy azonnal eltűnik. Ezután a maradék fogkrémet óvatosan töröld le egy nedves ruhával, és voilá - a karcolás eltűnt.

forrás: tippsundtricks.co

 

Megtekintések száma: 45748


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet