Nézd meg jól a képet! Mit látsz rajta? Annyit elárulunk, hogy nem egy hús-vér nőt!

2016 Október 31

A világ elképesztő ütemben fejlődik, így a tudomány és a technika is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az itt látható kép, mely úgy néz ki, mintha egy valódi nő tényleges fotója lenne. 

A valóság azonban megdöbbentőbb ennél: ez egy igazi életnagyságú, élethű emberi bábu.

A képen látott nő ugyanis a valóságban egy termék. Van egy ára, méghozzá igen borsos ára, de cserébe egy életnagyságú, egy hús-vér nővel majdnem azonos „élményt” kap az ember.

Persze most sokan erősen kételkednek, hiszen hogy lehet egy igazi nőhöz hasonlítani egy műanyag bábut. 

A konkrét tapasztalatok azonban bár sokrétűek, a legtöbben egyetértenek abban, akik már próbálták, hogy nagyon is közel áll az élmény ahhoz, mintha egy igazi nővel lenne együtt az ember.

A Realdoll nevű termék már sok-sok éve létezik, de az utóbbi években olyan fejlesztéseken estek át az általa gyártott babák, hogy az ember csak ámul.

Ugyanis ma már képesek olyan babákat elállítani, melyekről nem mondanád meg első ránézésre, hogy nem igaziak.

Főleg, ha képeken látod őket.

A babák nem titkolt célja egyébként az, hogy szexuális játékokra használják őket a gazdagabb férfiak. Ugyanis a tehetősebbek engedhetik csak meg maguknak, hogy beruházzanak egy ilyen nőre.

Az ára ugyanis 5 és 10 ezer dollár között mozog, ami körülbelül másfél, három millió forint. Annyi, mint egy autó ára.

Sokan viszont viccesen meg szokták jegyezni a Realdoll bábuk kapcsán azt, hogy még így is olcsóbbak, mint egy eltartott feleség, amiben valljuk meg, azért van némi igazság a fekete humor mögött is.

A bábuk bőre eszméletlenül jól van kivitelezve és puha, pontosan olyan, mint egy igazi emberi bőr. Akik voltak már együtt egy ilyen babával, azt mondták, hogy a szexuális élmény is közel azonos, mint egy hús-vér nővel.

Szinte zavarba ejtő, hogyan lehetnek képesek ennyire tökéletes másolatot készíteni a hölgyekről. nem csak anatómiailag, hanem mindenhogy.

A bőrön bőrhibák is vannak, ha kell, akkor szeplő is. Minden erejükkel azon vannak a gyártó emberei, hogy a lehető legvalóságosabbnak tűnjenek.

Amerikában már sok olyan ember van, akik nem csak szex játéknak használják őket, hanem velük együtt élnek, mintha társuk lenne.

Többnyire nem jól szocializálódott, magányos emberekről van szó, akik saját döntésük eredményeként álltak ki a bábok mellett. Nem beszélnek vissza, nem panaszkodnak, és mindig ott vannak, mikor kellenek ráadásul remek hallgatóságok.

Viszont egy törődő, igazi nőt sohasem lesznek képesek leutánozni…

szexualitás nők technika technológia erotika tech

 

Megtekintések száma: 126466


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet