Soha többé nem kell félned a megmaradt bortól: itt a boróvszer!

Monday, April 23, 2018

Eddig nem tudtad, mit is kezdj a palackban maradó felesleges borral? Itt egy remek és ötletes találmány, mellyel megőrizheted a maradék bor frissességét!

Mostantól a nagy borosok két óvszerrel is járhatnak majd a bulikba. Egy sima óvszerrel, és egy speciális, borokra szánt óvszerrel.

Egy olyan gumióvszert fejlesztettek ugyanis ki, melyet a bor nyakára kell húzni, mint egy falloszra, így megőrizhető a bor frissessége, és eltehető későbbre.

A találmány nagyon ötletes, és végre elejét veheti a megmaradt bor problémájának. Bizonyára már te is jártál úgy, hogy a megmaradt bort inkább megittátok, mert féltetek, hogy kárba megy, vagy idővel megsavanyodik.

Ezen soha többé nem kell gondolkodnod. Ez a speciális gumigyűrű ugyan nem lesz sokszor használatos, de két-három alkalommal gond nélkül fel lehet majd használni.

Tényleg úgy néz ki, mintha óvszer lenne.

Ugyan nem fehér, de ettől függetlenül nagy a hasonlóság. Furcsa módon a forgalmazó úgy gondolta, vicces még ugyanazt az elnevezést is használni.

Ettől függetlenül a boróvszer tényleg remek találmány, és valóban végtelenül könnyű a használata.

Az Amazonról 10 dollárért, azaz mintegy 3000 forintért 6 csomagot rendelhetünk.

A boróvszer anyaga 100%-ban gumit tartalmaz, és az óvszerrel ellentétben mint ahogyan már írtuk is, nem egyszer használható, hanem akár két-három alkalommal is fel lehet húzni a bor nyakára.

A szoros zárásnak köszönhetően elzárja a bort a levegőtől, így megőrzi a minőségét. A borivást komolyan vevő barátoknak jópofa karácsonyi ajándék lehet.

vicces tech ötletes

 

Megtekintések száma: 1930414


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet