Tudtad, hogy az Aldiban mostantól lehet internetezni is?

2016 Október 10

Az Aldi egy rendkívüli újítással próbál erősíteni: internet hozzáférést épít ki üzleteiben.

Az Aldi mindig is jó érzékkel vágott bele az innovatív, új megoldásokba. Rendszerint minőségi termékkínálatot biztosít ráadásul kedvező áron, így idehaza egyre népszerűbb ez az áruházlánc.

Most egy újabb húzások keretében még több vásárlót csábíthatnak el más boltoktól. Főleg az internet függőkre, és az informatikus férfiakra gyúrtak rá.

Hogy miről is van szó pontosan? Az Aldi ingyenes wifi hálózatot épít ki üzleteiben. Így lényegében az áruházon belül bárhol rendelkezhetünk ezentúl internet hozzáféréssel.

Hasonló ingyenes wifihálózat érhető el itthon többek között a Tesco és a Media Markt üzleteiben is. Ezek java része azonban olykor nem megbízható, tűnik ki a rengeteg felhasználói és vásárlói panaszból.

Az Aldi kényesen ügyelni szeretne arra, hogy egy használható wifi hálózatot tudjon biztosítani a vásárlói számára.

Hogy mire kellhet az internet vásárlás közben, arról még maguk között a vásárlók között is erősen megoszlanak a vélemények. 

Vannak, akik feleslegesnek tartják, míg mások azt sem tudták, hogy például a Tescoban van ilyen, és sokan vannak, akik üdvözlik a lehetőséget.

Így, ha valamit elfelejtünk a felírt listáról, akkor az asszonyra még rá tudunk írni a Facebookon, hogy elfogyott az akciós mosópor, és mit vegyünk helyette, de arra ne számítsunk, hogy nagybevásárlás közben le fogjuk tudni tölteni a trónok harcát.

Az Aldi egy alap, stabil wifi hozzáférést biztosít, de ők sem buták, nem akarnak egy közösségi, vásárlással egybekötött torrent letöltő közösséget létrehozni.

technika technológia tudomány internet wifi

 

Megtekintések száma: 15929


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet