10 brutálisan jó nő jóga közben

2018 Február 04

Méghogy jógázni nem jó dolog! Súlyos tévedés. Főleg, ha ilyen bombanők is megfordulnak a jóga órán!

A jóga egy gyönyörű foglalkozás, csodálatos sport. No, nem csak azért, mert valóban egészséges és jótékonyan hat a testre és a lélekre.

Hanem azért, mert sok nőnek bombabiztos alkatot kölcsönös. Az itt következő jógázó hölgyeket hosszan órákon át képesek lennénk elnézni edzés közben!

Bár elsőre úgy tűnik, csak meditál, a törökülés a jóga egyik mozzanata. Nem egy érdekfeszítő póz, de ha az alany látványa leköti a figyelmet, akkor egye fene!

Van egy olyan érzésünk, hogy ebbe a pózba még mi is szívesen becsatlakoznánk. A jóga egyébként ugyanazzal a céllal létezik, mint a vallás: hogy az ember kapcsolódjon istenhez, és egyesüljön vele. Mi is szívesen egyesülnénk, de nem Istennel, hanem ezzel a szemrevaló hölggyel.

Ezt a különleges jóga pózt senkinek sem kell magyarázni. Egyszerre látványos, és hivalkodó. Minden porcikádat megmozgatja. Hibátlan választás! Már csak az a kérdés, meddig bírja így a hölgyemény!

Mit is lehetne leginkább csinálni a tengerparton, mint jógázna a napfényben? Ha már unod a sütkérezést és a lagúna kék tengerben való úszkálást, csatlakozz a szőke hölgyhöz. Nem bánod meg!

Azok, akik rendszeresen jógáznak, sokkal hajlékonyabbak, mint az átlag. A jóga ugyanis nem csak megerősíti az izmokat, de meg is nyújtja azokat, így olyan pózokat tudunk felvenni, amire korábban nem voltunk képesek.

A jóga növeli a szexuális libidót is. Azok a hölgyek sokkal akrobatikusabbak az ágyban, akik rendszeresen űzik a jógát. Éppen ezért ha barátnő keresésben vagyunk, és nem vetjük meg a minőségi szexet, érdemes a jógázó hölgyek között keresgélni.

Úgy gondoljuk, hogy ezt a látványos, az otthon is elvégezhető pózt aligha lehet felülmúlni. Főleg akkor, ha egy észvesztően szép lány hajtja végre előttünk a mutatványt. Felhívás keringőre?

Ez az egzotikus, valahonnan a távol keletről származó szépség ismeri a keleti orvoslás és a jóga minden csínját-bínját. Érdemes lenne megkérnünk, hogy segítsen, vezessen be minket a jóga rejtelmeibe.

A jóga különlegessége, hogy olyan helyeken fedezel fel a testeden, amit azelőtt képtelen voltál megpillantani. Vajon a nő képe alapján kedvet kaptál már a jógázáshoz? Valószínűleg nem kellene téged noszogatni, hogy csatlakozz.

A világ talán legszebb jóga póza. És nem, nem azért, mert egy őrjítően szép és formás fenék is látható a képen, hanem azért, mert ez a póz, és maga a kép tele van energiával. Szexuális és spirituális energiával egyaránt.

Mint láthattad a képekből, a jóga egy olyan sport, amit akár a férfiaknak is érdemes kipróbálni. A kellemes társaság, a szép lányok, és az állandó szexuális izgalom garantált!

szexualitás nők top10

 

Megtekintések száma: 560523


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet