10 "cuki" becézett szó, amitől a férfiak kiakadnak

2013 Június 02

Bárhol is vagyunk, a kávézóban, szórakozóhelyen, parkban, boltban vagy akár a facebook-on, valahol mindig feltűnik pár olyan csaj, aki úgy gondolja, hogy az tök normális, aranyos és cuki, ha becézgetik a szavakat. Erre annyit lehet igazából mondani, hogy egyáltalán nem normális, se nem aranyos, se nem cuki. Egyszerűen kirázza a hideg a pasit, ha meghalja, hogy pár sima szót hogyan tud becézgetni a másik nem. Azt meg végkép nem lehet érteni, hogy ez mire jó? Ettől vonzóbb egy csaj nem lesz, sőt, inkább taszító. Ráadásul még úgy is állítják be magukat az ilyen nők, mintha buta kis libák lennének, és nem tudnak normális szavakat használni a hétköznapi életben. Ezért most úgy döntöttünk, hogy összeállítottunk egy tízes listát erről, mik azok a szavak, amit ha meghallunk, olvasunk, akkor egyenes a falnak tudnánk rohanni.

10-cuki-becezett-szo-amitol-a-ferfiak-kiakadnak

Az első ilyen szavak a gyümi, pari, sali, és ehhez hasonló elfajzott kijelentések. Ez a gyümölcsökre, zöldségekre utal, de valahogy felesleges így nevezni, nem is kell. 'Ettem reggel alma gyümit, és ebédhez pari salit. Tök fincsa volt.' Szörnyű már csak olvasni is ezt.
A második a barinő kifejezés, ami ugye bár a barátnők közt szokás használni, csak ezt rossz hallgatni. Persze a pasik tisztába vannak vele, hogy ki kell fejezni az összetartozást, bizalmasságot, és egy a lélek (ámen!), de muszáj erre egy olyan szót használni, amitől a férfiaknak egy zöld mezőn ugráló, fehér, gyapjas állat jut eszükbe?
A harmadik inkább a kismamák között használatos, mégpedig a tejci. Apukák nem éppen rajonganak érte, mikor napi szinten hallgatják, nem is egyszer, hogy 'Kicsikém, kérsz egy kis tejcikét? Mindjárt adom a tejcikét.' Van erre alap már évezredek óta egy szavunk, akkor meg mi a francért kell rátenni azt a jelzőt? Ettől a babának nem fog jobban esni a tej egy cseppet sem.

{loadposition szoveg}

A következő sokak "kedvence" tud lenni, az a bizonyos köszcsi, köszike, köszkemöszke, köszcsi-puszcsi. Sok pasinak az első reakciója erre az lenne, hogy jól pofán üszcsizné a csajt. Simán köszönöm, köszi kifejezések is elegek lennének, de ez a túl bonyolítás, meg cukiság már az idegszálakat tudja borzolni.
Ami a köszcsi párja, az a szivcsiMost ha valamit tényleg, szívből adunk oda valakinek, lényegtelen milyen okból, akkor ne adjuk mellé ezt a büntetést, hogy szivcsi. Ezzel minden jó szándékunkat eltemethetjük, mert ez rosszabb, mint ha arcon csapnának egy szívlapáttal.
A hatodik újra az ételek között fordul elő, mint például a hambi, üccsi, szörpi, pöri, pipihusi és nemes társaik. Senki se szereti hallgatni ezeket a szavakat egy étterembe, miközben éppen a szezámmagos rántott húst eszi a hasáb burgonyával. Egyből rossz szájízzel folytatjuk az evést, ha ezek a "cuki" szavak hangzanak fel.
Sokak nagy kedvence jön, talán a legidegesítőbb, a szerizlek, szercsizlek, cejcsizlek, cejizlek. Ezektől a kifejezésektől bármelyik pasi képes hátat fordítani a csajnak, és sírva, akár sikítva kirohanni az ajtón, mert erre nem lehet jobb szót találni, mint gusztustalan. Minek ennyire túlzásba vinni a Szeretlek szót? Minek? Felesleges, értelmetlen, és aki ezeket használja, az tényleg buta, nem lehet jobb szót mondani rá.
Nyolcadik ilyen szó a bonyit. Tudja egyáltalán bárki is, hogy mit jelent ez? Mert a pasik többségének fogalma sincs, mint ahogy azoknak a többsége se, akik ezt mondogatják. Egyébként a bonyolultnak a "rövidítése", de hát a bonyit szó alap bonyolultabb szó, és hülyébben is hangzik, mint a bonyolult szó.
Az utolsó előtti szó, ami a címben is szerepel, és annak társai, a cuki, cukcsi, ari. Ezek is az idegeket tudják feszegetni a férfiak többségénél. Vegyünk erre egy példát, mikor szívünk hölgyével sétálunk egy bevásárló központban, és lehet csak viccből, de egy ilyen mondta hangzik el a szájából; 'Szívem, ez a táska olyan cukcsi. Nem veszed meg ajcsinak?'. Inkább egy szótár, hogy normálisan beszéljen.
Az utolsó szó a kircsi. A király, menő, és ehhez hasonló szavaknak a "cuki" kifejezése. Messze nem király ez a kijelentés rá, de ha szerintetek kircsi volt ez a cikk, és tetszett, akkor majd osszátok meg.

Lányok, amit vegyetek figyelembe, hogy bármennyire is úgy gondoljátok, menő, aranyos így beszélni, akkor messze nem, mert nem csak hogy a férfiakat idegesíti, de még pár női társatokat is, ráadásul alap úgy állítjátok be magatokat, mint valami buta kis libák.

 

Megtekintések száma: 6431


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet