10 hazugság, amit a férfiak mondanak a nőknek

2013 Február 21

Fontos, hogy egy kapcsolatban őszinték legyünk, de viszont ha el akarunk kerülni egy veszekedést, vagy egy kisebb vitát, akkor igen is megengedett a kegyes hazugság. Ezt ugyan úgy a férfiak és a nők is elkövetik. Persze ha folyton füllentünk a másiknak, az már nem jó. Ezen a listán 10 olyan mondta szerepel, amit a férfiak többsége "hazudik" kedvesének, hogy azt ne bántsa meg.

1. Ez a férfi számára nagyon is ismerős, amikor a barátnőnk, élettársunk kicsit ducibb, mint az átlag, és felteszi azt a kérdést, „Nem tűnök kövérnek ebben a ruhában?" A legjobb válasz erre: „Nem, persze, hogy nem tűnsz kövérnek!". Majd ezt követi a „Gyönyörű vagy!". Ebből nem lesz vita, nem kell a kanapén aludnunk.

2. A sztriptíz bárok a bennünk rejlő nemi ösztönökre hatnak, melyeket kevés férfi tud figyelmen kívül hagyni. Nagy kár, hogy a barátnőink nem tudják elfogadni, hogy szeretjük nézni, amikor egy gyönyörű nő táncol a színpadon. Feltenni viszont azt a kérdést, hogy; ,Kicsim, haverok elhívtak egy sztriptíz bárba, elmegyek, oké?' nem nagyon ajánlott. Ilyenkor jön a jól ismert kegyes hazugság, hogy kocsmába megyünk. Azonban teljesen természetes dolog, ha élvezzük az ilyen szórakoztatást. Ám a nők se hajlandóak beismerni, hogy bizony a jóképű pasik és a romantikus szex jelenetek miatt nézik a szappanoperákat.

3. ,Figyelj, később majd megbeszéljük'. Ez a mondat legtöbbször segít véget vetni egy veszekedésnek, vagy egy közelgő vitának. Valójában az esetek nagy részében nem beszélik meg később a férfiak a nőkkel a vita tárgyát, mi több, egyáltalán nem akarnak róla beszélni, hisz érzelgős téma. Felesleges rágódni mindenen, az csak a kapcsolatok nagy részét úgy is tönkreteszi, ha a múltat bójgatjuk.

4. A legnagyobb bók egyben a legnagyobb hazugság is. Amikor kivan öltözve a kapcsolat női tagja, legtöbször egy gyönyörű, híres színésznőhöz hasonlítja a férfi párját, ezzel növelheti az önbizalmát. Azért arra oda kell figyelni, hogy túlságosan nagyot ne hazudjunk, abból csak probléma lehet, de ha jókor mondja a pasi, és jó időben, akkor akár jó éjszakánk is lehet.

10-hazugsag-amit-a-ferfiak-mondanak-a-noknek

5. Vannak olyan nők, akik a rántottát, vagy a piritóst nem tudják elkészíteni szakácskönyv nélkül. Ez a pasi számára pech, mert nem egy konyhatündér a barátnője, felesége. Legjobb, ha mosolyogva elnézi a férfi a dolgot, hiszen végtére is neki főz. Ha azonban már oda jutunk, hogy szinte az összes étel el van sózva, odaégett, akkor jobb ha besegít az erőseb nem a főzésbe. Máskülönben koplalhat az ember élete végéig, és kitudja, lehet a végére a nő is így belejön a dologba.

6. Öt szó, amivel a férfiak legmélyebb ösztöneiket tagadják, ,Soha nem gondolok más nőre'. Kötelező hazugság, hacsak nem akarunk nproblémát a dologból, veszekedni. Le kell tagadni, hogy ,Soha nem gondolok más nőre, csak Te vagy nekem'. Ha azt elhitte, hogy "Te vagy a legszebb nő, akit valaha láttam", akkor ez már sima jutalomjáték. Itt is azért ott van, hogy a nők is tagadják, hogy nem gondolnak másra, de ez is hazugság. Mindenkinek van képzeletben egy valós, vagy kitalált személy, akivel azért jót hancurózna.

7. Ami azért durva, ha a nő elkéri a férfi borotváját, mert szőrteleníteni szeretne. Nem érdemes bevállalni a balhét, hogy ,Ez az enyém', meg ,Gusztustalan, hogy az enyémet akarod használni', mert ebből az apróságból is lehetnek nagy viták, sok nő ezen feltudja húzni az agyát, ha nem kapja meg azt, amit akar. Erre van egyszerűbb megoldás: amikor a férfi borotvát vásárol, vesz külön a nőnek is, a sajátját meg eldugja.

{loadposition szoveg}

8. Vannak olyan hazugságok, amelyekkel tulajdonképpen csak energiát spórol meg a férfi. Itt egy példa erre: Minek magyarázni, hogy mennyire valótlan, bugyuta és unalmas tud lenni egy romantikus vígjáték? Helyette lazítani kell, üdítővel vagy sörrel a kézben, és arra gondolni, mit akarunk majd este, amikor a nő már teljesen elolvadt a filmjén.

9. Köztudott tény, hogy a nőknek a legfontosabb a családjuk. Ilyenkor jön szóba a drága anyuka. Érdemes inkább elviselni párunk édesanyját, ha komolyan gondolja a férfi a kapcsolatot. Ha szerencséje van a pasinak, remek após-anyóst foghat ki, bár a világtörténelemben kevés erre a példa, hogy nem lett volna gond a szülőkkel. Nem baj, ilyenkor ki kell felhúzni a jófiú szerepet, elviselni az anyja megjegyzéseit, elnézni a viselkedését, és hangosan ismétlni, hogy milyen jó, hogy a drága anyuka is velünk van.

10-hazugsag-amit-a-ferfiak-mondanak-a-noknek

Mindig jól jön, ha egy cinkes helyzetet kell megúszni, vagy egy veszekedést akar a férfi a szönyeg alá söpörni. Meggyőző módón, a legegyszerűbb és legnagyszerűbb módszer, hogy mosolyt varázsoljon a pasi párja arcára. Ez a bocsánatkérés. Amikor ideges lesz, vagy kiakad valamin, egyszerüen annyit kell mondani, hogy "Sajnálom". Biztos ismerősen cseng, ugyanezt kellett mondani, mikor kicsik voltunk, és anyu megszidott. Ez a szó már kiállta az idő próbáját, ezért nem véletlen, hogy máig számos férfi ezt választja, ha becsap a villám, és tüzet kell oltani.

Szóval. Semmi gond nincs azzal, ha hazudunk, füllentünk, csak azt mértékkel, nem kell túlzésba vinni, abból nagyobb bajunk lehet. Egy-egy kegyes hazugsággal megoldhatjuk a vitákat, veszekedéseket, legyen szó romantikus filmnézésről, sztiptízbárba menésről. Azt viszont ne felejtsük el, hogy bármennyire is aranyosak a nők, kritizálják a férfiakat, ha hazudnak, ők is ugyan úgy megteszik ilyen helyzetekben.

 

Megtekintések száma: 5350


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet