10 megfejthetetlen női szokás

2013 Május 24

Rengeteg szokása van a nőknek, amiket a férfiak értelmetlennek, vagy furának tartanak. Ezek közül most összegyűjtöttünk tízet.

1. Csoportos wc-re járás
Egyik férfi sem érti, hogy miért pattannak fel hirtelen az asztaltól egyszerre a csajok, ha az egyikük felveti a mosdó meglátogatását. Az egyik legnagyobb rejtély, amely a nőket övezi...

2. Smink „felfrissítése" negyed óránként
Összeköthető az előző ponttal, hiszen a legtöbb „orr-púderezés" a női mosdóban zajlik. Viszont a férfinak érthetetlen jelenség az, hogy miután két órát készülődött otthon, miért van szüksége a nőnek azonnal az érkezés után rúzsoznia, púdereznie, stb.. Hiszen nem ezt csinálta otthon órákon keresztül?- teszik fel magukban a kérdést.

3. Arcpakolás
A férfival ellentétben, aki az arcápolást elintézi a reggeli arcmosással, a nő rengeteg kencét, lemosót, pakolást használ. Rajongani tudunk egy-egy termékért, állítva, hogy az csodákat művel, de egy férfi sem akadt még a világon, aki észrevett volna változást rajtunk egy maszk lemosása után. Az ő szemükben ezért azok feleslegesek, és elkönyvelik az egészet egy újabb értehetetlen női diliként.

4. 5 ruha felpróbálása után arra a döntésre jutni, hogy kell egy új
Nem ritka jelenség. Felpróbálva szép sorban az összes ruhánkat, a végén mindannyian ugyanarra a döntésre jutunk: sürgősen új ruhát kell venni! Egy pasinak, aki el tud tölteni 2 hetet két nadrággal és 3 pólóval, ez nagyobb rejtély, mint az, hogy hol ér véget az univerzum...

10-megfejthetetlen-noi-szokas

5. Mini retikül/borítéktáska
Nem fér bele más, mint a lakáskulcs és a rúzs. A többi holmi(mert a nők ennél sokkal több mindent tartanak maguknál) a kocsiban éjszakázik, vagy a nőt kísérő férfi zsebében landol... A férfi kérdése: miért olyan táskát választ a nő, amiről úgyis tudja, hogy nem tud bele rakni mindent, ergo: használhatatlan?!

6. Túl nagy táska
A másik pólus a hatalmas, már-már zsákra hajazó táska kérdése. Oké, hogy sok dolgot cipel magával a nő, de biztos szükség van ehhez akkora táskára, amibe akár a Taj Mahal is elférne?

{loadposition szoveg}

7. Lábápolók
Arckrém, testápoló, hajápoló, oké. De hogy miért van szükség külön krémre a lábfejnek, a lábujjaknak és a körmöknek, a férfiak sosem fogják megérteni. Meglátásuk szerint a láb a test része, tehát a testápoló való oda is. Lehet, hogy van benne valami...

8. Tartalék cipő
A legtöbb nő imádja a magassarkút, viszont nem mindegyikük tudja hordani. Sokan ennek ellenére mégis próbálkoznak, és a biztonság kedvéért magukkal visznek egy lapos talpú cipőt, amit fel tudnak venni, ha már nem bírják tovább a fájdalmat. Úgy, ahogy van, érthetetlen. A férfi szerint: minek olyan cipő, amiben nem lehet járni?

9. Pózolás
Amint egy lány felé irányul egy fényképezőgép, vagy a mobilod, rögtön előbújik belőle a rejtett modell, és pózok sorozatába kezd. Ezzel szemben a férfi tökéletesen elégedett már akkor is, ha sikerül neki egy vállalható mosolyt kanyarintania az arcára.

10. Hangulatjelek, mindenhol
A férfiak is használják a szmájlit, de sokkal kevesebbszer, és kizárólag akkor, ha az indokolt. Nem látják értelmét a minden egyes mondat végén ott repkedő szívecskéknek, pusziknak és az XOXO-nak.

 

Megtekintések száma: 5222


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet