10 mondat, amit egy pasi soha ne mondjon egy nőnek

2012 November 29

Lehet egy kapcsolat régi, vagy lehet új. Teljesen mindegy. De vannak bizonyos szabályok, amit a férfiaknak be kellene tartaniuk, és nem mindig kellene mindent kimondaniuk, amit gondolnak.

Akkor lássuk, melyik az a 10 mondat, amitől egy nő édes tündérkéből házi sárkánnyá változik.

1. Milyen csinos a barátnőd.... 
Úgy gondolod a kedvesed barátnője felettébb csinos? Ezt a véleményt jobb lenne ha örök időkre megtartanád magadnak. Mert jó, jó szimpatizálj a barátnővel. De azt tudnod kell, hogy egy nő minden más nőben potenciális ellenfelet lát.

2. A múltamra nem mindig lehetek büszke.... Nem biztos hogy a kedvesed szívesen hallgatja, amint te beszámolsz a régebbi stiklijeidről. Az éjszakába nyúló piálásokról a haverokkal. Vagy hogy milyen szívesen látogattatok végig néhány sztriptízbárt. Jobb lenne ha ezek a dolog örökre titkok maradnának, mert ha csak egyszer is elszólod magad, akkor számíthatsz arra, hogy egyetlen kis hiba, és ezeket a dolgokat kedvesed mindig a fejedre fogja olvasni.

3. Figyelj, nem igazán kedvelem a barátnődet... Mi lehet rosszabb annál, hogy szemet vetsz az egyik barátnőjére? Az hogy rosszakat mondasz róla. Mert egy barátnő már akkor is ott volt, amikor te még sehol sem voltál. De valószínű, hogy ő még akkor is ott lesz, amikor te már esetleg csak emlék leszel.

4. Túl sokat beszélsz az anyáddal!... Kedvesed túl sokat diskurál anyukájával a telefonon? Ráadásul a drága mama megragad minden alkalmat, hogy meglátogassa a lányát? Ez egy kényes terület, és jobb lenne ha belenyugodnál. Nem biztos, hogy ő a szemedre veti, ha te túl sokat foglakozol a mamáddal.

5. Miért foglalkozol ilyen hülyeségekkel?... Nem érted miért kell minden szórakozóhelyről elhozni a szalvétákat, és miért kell ezeket egy dobozba téve gyűjteni. Miért kell kick-box edzésre járni. vagy minek a hastánc. Ezek csajos dolgok, amit egy pasi úgysem ért. Tehát mélyen lakatold le a gondolataidat, ha nem akarsz egy megsértett barátnőt.

{loadposition szoveg}

6. Az előző barátnőm ezt nem szerette... Ezért a mondatért minden barátnő gyilkol. Ez a legnagyobb otrombaság amit tehetsz. De a legdurvább az, ha az ágybeli teljesítményüket hasonlítod össze.

7. Nem is tudom... Legyen mindenről véleményed. A nők a határozott, talpraesett pasikat szeretik.   

8. Képzeld, ma  hosszan bámult egy csaj... Ha alapjában véve egy flörtölös típus vagy, és ezt tudja rólad a barátnőd, akkor ne lepődj meg azon, he megjelenik a zöld szemű szörny. Ha ez csak egy ártatlan dolog volt, akkor meg minek akarod megbántani a kedvesedet, és minek akarsz magadnak rosszat?  

9. Én miért nem vagyok olyan mint ő? ... Nekem miért nincs olyan?... Ne hangoztasd, ha irigyled valaki külsejét, vagy autóját, vagy karrierjét ...stb. A nők nem igazán szeretik az irigy férfiakat.

10. Őszinte leszek a családom nem igazán kedveli ( anyukád, apukád, nagynénéd, nagybátyád...)  Lehetőleg ne egy családi összejövetelen közöld ezt vele. Várd meg amíg kettesben meg tudjátok beszélni ezeket a dolgokat. De azt hiszem jobb lenne, ha ezt a dolgot is mélyen eltemetnéd magadban. Mert lehet hogy az ő családjának is van véleménye a tiedről, csak éppen nem osztja meg veled, mert nem akar megbántani.

Lehetne még számtalan dolgot felsorolni, hiszen sok dolog van ami mindkét fél részéről kényes dolog, amit nem igazán szeretünk hallani.

De hagyjuk a rossz dolgokat, és gondoljunk inkább azokra a mondatokra, amiket minden nap többször is szívesen hallanánk a kedvesünktől.    

 

Megtekintések száma: 6186


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet