10 ok, amiért utálják a pasik a "szelfis" csajokat

2014 Október 05

Különös pasi oldalra leltünk, ahol azt bejegyzést taglalják a kommentelők, hogy mennyire elegük van a szelfis kiscsajok magamutogatásából és a rinyáiból. Trágár szavakkal illetik a posztolgató csajokat és arra buzdítják, hogy inkább öltözzenek fel szépen, üljenek be az iskolapadba és adják vissza a kezdeményezés stafétabotját a pasiknak. Megnevezték az okokat is:

1. Undorítónak tartják, hogy egyes kiscsajok alighogy elmúlnak 10 évesek máris a facen lógnak és  szinte meztelen fotókat posztolgatnak magukról.

2. Nem elég a hivalkodó buja képek posztolása még mindenféle perverz csoportban is megjelennek, ismeretlen ismerősök hírfolyamában is.

3. Röhejnek tartják a képekhez írt kommentet, miszerint azt írják, hogy azért a fotók, mert annyira nagy az unalom náluk, hogy csak ezt tudják csinálni. 

4. Nem restellnek lájkot kérni a testükre, s bármit képesek kidobni, hogy jó sokan rányomjanak a tetszik gombra.

5. Bárkinek visszaírnak, flörtölgetnek, igent mondanak a találkákra, pedig lehet, hogy épp valami erőszakos perverz idegen hívja őket.

10-ok-amiert-utaljak-a-pasik-a-szelfis-csajokat

6. A diót is dijónak írják, avagy tudásuk, szókincsük egyenlő a nullával ezeknek a lányoknak, de idejüket nem a tanulásra fordítják.

7. Ezek a csajok túlzottan nyomulnak, azonnal megmutatják mindenüket.

8. A magukat kínálgató csajok agyáig el kellene jutnia, hogy milyen veszélynek teszik ki magukat a lányokra vadászókkal szemben.

{loadposition szoveg}

9. Teljesen elképesztő, hogy viselkedésük ellenére azon keseregnek, hogy nem értik, miért nincs nekik egy normális pasijuk.

10. A legidegesítőbb dolog pedig, amiért az egész beszólás létrejött a magamutogató fotók alatti kommentek miatti rinyálás. A kiscsajok felháborodnak, tiltanak, kiborulnak, amiért odaírják nekik, hogy " de m...bnálak és hasonlók. Kikérik maguknak, hogy ők nem olyan könnyűvérű lányok.

Egyesek viszont azt mondják, hogy ha a pasik nem lennének kíváncsiak a szelfis kiscsajokra, nem születnének meg az efféle fotók. Mit gondoltok: szükség van rájuk? 

 

Megtekintések száma: 5061


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet