10 tetoválás, amit inkább nem kéne...

2013 Február 25

1. A szerelmed neve, vagy a nevének kezdőbetűi
Nagy hiba. Mi lesz, ha szakítotok? Még akkor is, ha most úgy érzed, örökké tart. Jusson eszedbe Johhny Depp esete, akinek a „Winona Forever" feliratot át kellett lézereztetnie, így az most „Wino Forever". Lehet, hogy, a nevet nem lehet majd egyszerűen átfogalmaztatni, a teljes leszedés pedig drága és még fájdalmas is!

10-tetovalas-amit-inkabb-nem-kene

2. A szerelmed arcképe
Mi lehet rosszabb rád tetoválva, a barátnőd nevénél? Ha az arcképét varratod magadra! valószínűleg frászt kapna tőle, ha saját magát pillantaná meg rajtad, miközben épp letépi az ingedet. A vetkőztetés folytatása nem garantált...

{loadposition szoveg}

3. Lepke
Ezek határozottan lányos minták. Hacsak nem egy durva buliból felébredve találod magadon a színes kis pillangót(amin a Másnaposok című film után már nem lepődnénk meg), akkor legalább bizonyosodj meg róla, hogy olyan helyen van, amit más nem lát. Bár az is kétséges, hogy az intim területeken hogyan szerepelne...

10-tetovalas-amit-inkabb-nem-kene

4. Japán betűk, szimbólumok
Idejét múlta, akárcsak a lógó farmer. Ha ez nem győz meg eléggé, akkor várd meg, amíg találkozol valakivel, aki tényleg beszéli a nyelvet, és kínos helyzetbe kerülsz, amikor elárulja a tetkód valódi jelentését. Több tetoválóművész csak azt nézi, hogy mutatós legyen a minta, nem törődve azzal, hogy valójában mit jelent. A vagány „bátorság" tetkód lehet, hogy valójában azt jelenti „Leves". És ez még csak a jobbik eset.

5. Tetoválás az arcra, illetve a fejre
Kivéve, ha egy a világtól elszigetelten élő törzshöz készülsz csatlakozni, akiknél kötelező a tetoválás, mint a tagok megjelölése és beavatása. Egyébként SOHA! Anyukád is ki fog tagadni, és a nők sem túlzottan kedvelik. Ha mégis találkozol egy hölggyel, akinél ez bejön, a biztonság kedvéért inkább nézesd meg egy pszichiáterrel...

10-tetovalas-amit-inkabb-nem-kene

6. Zöldségek, vagy más étel
Hacsak nem a vegetarianizmust szeretnéd népszerűsíteni, akkor eszedbe se jusson! Máskülönben fel kell készülnöd a körülötted gúnyosan kacarászó emberekre.

10-tetovalas-amit-inkabb-nem-kene

7. Superman jele
Természetesen, ha titokban te vagy ő, akkor ezt senki sem tilthatja meg neked! Ez esetben a többi szuperhős logója a kerülendő. Batman vagy a Zöld Lámpás biztosan nem örülne, ha a valaki az ő babérjaikra törne.

8. Kedvenc zenészed, színészed
Az ily méretű rajongás egyébként is a nőkre jellemző inkább, de ha már annyira odavagy valakiért, akkor maradj meg a posztereknél. Néhány év múlva már nem fogsz tudni mit kezdeni Selena Gomez vagy Taylor Swift arcképével a mellkasodon, ráadásul mindenkinek magyarázhatod majd, hogy ki (volt) ő.

9. Mesefigurák, képregényhősök
Mi vagy? 8 éves?

10-tetovalas-amit-inkabb-nem-kene

10. Klisé feliratok
„No Fear", „Life is hard", „Never give up", „Sex, Drugs, Rock'n'Roll" és társaik. Ezeknél válassz egyedibb idézetet, vagy mondatot, ami téged és a személyiségedet tükrözi. A sablonná vált szövegektől nem leszel se menő, se népszerű.

 

Megtekintések száma: 6818


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet